4 pericole din saloanele de înfrumuseţare

1 75141 original jpg jpeg

Când mergi într-un salon de înfrumuseţare, singurul lucru pe care ţi-l doreşti este să te relaxezi şi să pleci acasă mai frumoasă decât ai venit. Cu toate acestea, există riscul să te alegi cu infecţii, arsuri sau chiar păduchi. Iată la ce trebuie să fii atentă când păşeşti într-un astfel de loc!

Instrumente nesterilizate

Când te aşezi pe scaun şi îi explici frizerului ce tunsoare îţi doreşti,atunci este momentul să tragi cu ochiul la instrumentele pe care le va folosi. Dacă sunt murdare de produse pentru păr sau periile sunt necurăţate de firele de păr ale celorlalte cliente,atunci înseamnă că nu te afli într-un salon care respectă standardele minime de igienă. Acelaşi lucru este valabil şi pentru instrumentele destinate manichiurii şi pedichiurii. Toate obiectele trebuie sterilizate înainte şi după fiecare folosire.

Cosmeticieni necertificaţi

Înainte să te faci comodă,asigură-te că cei care lucrează la respectivul salon sunt profesionişti. Dacă nu este afişat un certificat care să ateste asta,atunci roagă pe cei de acolo să ţi-l arate. O persoană neexperimentată poate să nu-şi practice meseria cum trebuie şi astfel să-ţi provoace arsuri,răni şi semne care îţi vor rămâne pe piele toată viaţa. Nu-ţi fie ruşine să ceri un certificat. Sănătatea ta e cea care contează.

Mâini murdare

Dacă nu ai văzut-o pe cosmeticiană spălându-se pe mâini înainte de a începe să pregătească ceara pentru epilare,atunci atrage-i atenţia şi roag-o să o facă. De asemenea,dacă vezi răni sau tăieturi pe mâinile ei,roag-o să folosească mânuşi. Poate părea ciudat să-i ceri toate aceste lucruri,dar aminteşte-ţi că eşti un client care plăteşte servicile unor oameni. Dacă nu mânânci în restaurante murdare,atunci nu ar trebui nici să accepţi lipsa de profesionalism a unor angajaţi dintr-un salon de înfrumuseţare.

Chiuvete şi prosoape murdare

Dacă obiectele de coafat nu sunt curate,atunci probabil că prosoapele şi chiuvetele se află în aceeaşi situaţie. Verifică chiuvetele înainte de spălarea părului şi,totodată,asigură-te că primeşti prosoape curate,care n-au mai fost folosite înaintea ta.Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg