4 sfaturi pentru un ten strălucitor

1 50756 original jpg jpeg

Iarna, numeroase femei se arată neumlţumite de ten. Frigul usucă pielea, făcând să-i dispară strălucirea. Dincolo de cremele foarte hidtratante, iată ce mai poţi folosi, pentru ca tenul tău să arate impecabil chiar şi în sezonul rece!

Pielea uscată şi lipsită de strălucire îţi dă bătăi de cap? Poate că e momentul să ne amintim de sfaturile bunicilor pentru îngrijirea tenului. Da,produsele cosmetice de ultimă generaţie sunt excelente,dar dacă vei găsi o zi liberă în programul tău,adoptă un ritual compus din trucuri vechi,care întotdeauna funcţionează!

Ritual pentru dimineaţă!

Una dintre reţetele vechi spune ca dimineaţa să amesteci sucul unei lămâi într-un pahar de apă caldă şi să bei ceaiul astfel preparat. Efect de vitaminizare şi de detoxifiere!

Hidratează-te!

E un sfat care sună atât de simplu,dar câte dintre noi uităm să-l punem în practică? Pielea ta are nevoie să bei apă,la fel cum o plantă are nevoie să fie udată. Ultimele studii arată că un efect mai hidratant decât apa o au legumele şi fructele bogate în apă:castraveţii,pepenele roşu,kiwi.

Ceai împotriva cearcănelor!

Cearcănele sunt rezultatul coagulării sângelui în jurul ochilor şi apar atunci când dormi prea mult sau prea puţin. În plus,factorii ereditari au şi ei un cuvând de spus. Împotriva cearcănelor,foloseşte comprese reci cu ceai de gălbenele,lăsându-le să acţioneze timp de 5 minute.

O mască din roşii

Dacă ai un buget redus şi preferi tratamentele cosmetice preparate acasă,aplică-ţi săptămânal o mască de roşii. Curăţă roşiile şi mixează-le până devin o pastă,pe care o vei lăsa să acţioneze timp de 10 minute. Pentru un efect mai vizibil,curăţă-ţi în prealabil pielea cu ajutorul unui gomaj cu sare fină,ulei de măsline şi lămâie. La final,vei vedea că tenul tău are din nou un aspect sănătos şi că ţi-a revenit culoarea în obraji.Recente

Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png