5 parfumuri afrodiziace pentru serile în doi

1 71523 original jpg jpeg

Vrei să fii seducătoare? Nu uita de parfum! Cele afrodiziace te fac mai misterioasă şi mai atrăgătoare. Mizează pe cele fresh sau dulci, cu note electrizante de vanilie, frezie, flori de cireş şi citrice.

Arma secretă a unei truse de seducţie trebuie să fie un parfum picant,cu efect dovedit de creştere a nivelului de feromoni şi cu potenţial de atracţie sexuală. Amestecul perfect de miresme are puterea de a întoarce capete şi de a cuceri inimi.

Aromele florale atrag gesturile tandre

Un parfum care îmbină miresmele florale de iris,ambră şi trandafir are darul de a creşte pulsul oricărui bărbat. Pulverizează-l pe gât şi la încheieturile braţelor pentru a simţi aroma lui în timpul mângâierilor. Un exemplu de astfel de parfum floral este Coco Mademoiselle de la Chanel.

Parfumul oriental îţi aduce un plus de seducţie

Cum îţi doreşti să fie iubitul tău? Îndrăzneţ sau tandru? Puţin din ambele? Atunci ţi se potriveşte parfumul Înger şi demon de la Givenchy. Cu note de mijloc de cidru,mandarine,crin,orhidee şi note de bază de vanilie,parfumul acesta sigur îi va atrage atenţia asupra ta omului iubit.

Vanilie şi anason,ingredientele unei poţiuni de dragoste

Când vrei să seduci,merită să încerci şi un parfum oriental,cu note de mijloc de iris,petale de gardenia şi note de bază seducătoare,create printr-o combinaţie narcotică de vanilie şi anason. Aceasta este încă o combinaţie afrodiziacă,ideală pentru femeile îndrăzneţe. Un exemplu de parfum care îmbină toate aceste ingrediente este Loverdose de la Diesel.

Mireasma care-ţi sporeşte farmecul personal

Dulce şi senzual,parfumul care îmbină aromele de ambră,mosc,lămâie şi cedru este precum o poţiune de dragoste. Un astfel de parfum este Nina L’Elixir de la Nina Ricci,păstrat într-o sticluţă în formă de măr,căruia cu greu îi poţi rezista.

Condimente şi flori orientale pentru femeile pasionale

Miresme de iasomie,mandarină şi garoafă combinate cu note de frezie,cuişoare şi nucşoară – iată ingredientele unui parfum cuceritor,potrivit pentru un preludiu înmiresmat! Un parfum cu astfel de arome este Opium de la Yves Saint Laurent.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg