5 remedii excelente care tratează ochii umflaţi. Aşa vei scăpa de pungile de sub ochi

1 ochi umflati jpg jpeg

Ai cearcăne şi ochii umflaţi, iar creme tale preferate nu mai dau rezultate? Încearcă aceste remedii, ieftine şi la îndemână. Te vor ajuta să scapi rapid de aspectul ochilor obosiţi.

Multe persoane suferă de cearcăne sau de ochi umflaţi. Aspectul ochilor obosiţi afectează trăsăturile feţei, iar printre cauzele apariţiei lor se numără: insomnia, incapacitatea de dormi două zile la rând sau mai mult, plânsul excesiv, îmbătrânirea, depunerea stratului de grăsime sub ochi, consumul de sare şi stresul. Pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă şi poate fi foarte uşor afectată, prin urmare trebuie să ai grijă în mod special de această zonă. Există multe remedii naturale şi sigure, care pot fi folosite pentru vindecarea ochilor „pufoşi‟.

1. Ceai

Ceaiul este o metodă ieftină şi uşoară pentru tratarea ochilor umflaţi. Cum se foloseşte? Mai întâi, fierbe apa, apoi pune în ea câteva pliculeţe de ceai, lasă la infuzat câteva minute, strecoră, iar lichidul rezultat lasă-l să se răcească, apoi pune-l la frigider. După ce s-a răcit complet, îmbibă două dischete demachiante în ceaiul rece şi lasă-le pe ochi, timp de o jumătate de oră. Spală-te apoi pe ochi, cu apă rece. Ceaiul conţine cofeină, (în special ceaiul verde, ceaiul negru şi cel alb) are efect tonic şi reduce inflamaţia.

2. Lingură rece

Tratamentul cu linguri reci este un alt mod simplu şi la îndemână de a reduce umflăturile şi roşeaţa. Ai nevoie doar de apă rece şi de patru linguri din oţel inoxidabil. Pune lingurile în apă rece câteva minute. Scoate două dintre ele şi aşază-le pe ochi, câteva minute. Schimbă apoi lingurile, între ele, cât să fie reci în permanenţă. Utilizează această metodă până când pungile de sub ochi se vor diminua.

3. Ouă

Ouăle nu sunt bune doar în preparatele culinare, ci pot fi aplicate şi pe piele. Albuşul de ou are multe beneficii pentru piele şi corp, în special reduce umflăturile. Tot ce trebuie să faci este să baţi albuşul până se formează o spumă. Îmbibă două dischete demachiante sau din bumbac în spumă şi aplică peste inflamaţie. Lasă oul să acţioneze timp de 20 de minute, apoi spală zona cu apă rece.

4. Lapte

În trecut, regina Egiptului, Cleopatra, utiliza laptele în toate tratamentele ei pentru îngrijire corporală. În acel moment, ea era cea mai frumoasă femeie din lume, aşa că de ce nu ai încerca acest remediu? Foloseşte lapte pentru a vindeca ochii pufoşi şi pentru a obţine pielea netedă. Îmbibă două dischete demachiante în lapte rece şi lasă-le pe ochi timp de 30 de minute. Spală apoi faţa cu apă rece. Pentru a scăpa complet de această problemă, repetă acest remediu pentru câteva zile.

5. Apă rece

Dacă vei rămâne trez pentru mult timp, ultimul lucru pe care ţi-l doreşti este ca a doua zi la serviciu să apari în faţa colegilor cu ochii pufoşi şi cu faţa umflată. Nu îţi face griji! Apa rece este cel mai rapid şi simplu mod de a reduce pungile de sub ochi. Apa ajută la circulaţia fluidelor, de aceea dimineaţa, când te trezeşti este indicat să te speli cu apă cât mai rece pe faţă, mai ales dacă ai avut o noapte albă.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg