7 lucruri esenţiale în trusa ta de frumuseţe

1 47169 original jpg jpeg

Vrei să fii frumoasă în orice moment al zilei, fără prea mult efort şi fără cheltuială? Iată ce trebuie să ai în trusa de machiaj.

Pe aceeaşi temă:

Machiază-te în culorile naturii

Secretele unui machiaj impecabil

Fondul de ten

Fondul de ten este baza oricărui machiaj,aşa că n-ar fi bine să-ţi lipsească. Poate chiar două,cu factor de protecţie împotriva razelor solare:unul pentru anotimpul cald şi celălalt pentru anotimpul rece.

Alege pentru vară o textură mai fluidă,într-o nuanţă mai închisă (vara eşti bronzată),iar cel pentru iarnă trebuie să fie hidratant,într-o culoare naturală,cât mai apropiată de cea a tenului. În funcţie de tipul pielii,poţi să alegi formula cea mai potrivită:pudră,cremă,compact sau lichid.

Fardul de pleoape

Nu este nevoie să ai o mulţime de culori. Nu toate ţi se potrivesc. Important este să ai un fard de pleoape într-o culoare naturală (pentru bază),cum ar fi bejul sau griul,şi câteva nuanţe cu care să creezi umbre (mov,albastru,verde,gri închis).

Pudra transparentă

Dacă nu vrei să-ţi strălucească pielea pe parcursul zilei,foloseşte o pudră. Ca să nu dai prea mulţi bani pe ea,optează pentru o pudră transparentă,care poate fi folosită cu succes în orice moment al zilei şi în orice sezon. Opţional,îţi poţi cumpăra o pudră strălucitoare,pentru machiajul de petrecere.

Creionul dermatograf

Creionul contur pentru ochi este nelipsit din trusa de frumuseţe a oricărei femei. Datorită lui,ochii capătă expresivitate. Pe timpul zilei,un creion contur maro face minuni,iar seara unul negru este ideal. Ai mare grijă când îl alegi,să aibă o textură moale şi să nu se întindă.

Rujul potrivit

Ia-ţi unu-două rujuri mai deschise,pentru zi,şi unul într-o nuanţă mai puternică,pentru seară. Rămâne la alegerea ta dacă foloseşti rujuri sidefate sau mate,în funcţie de ce anume te avantajează.

Serveţelele demachiante

Şerveţelele demachiante îţi garantează o demachiere practică şi foarte eficientă,chiar şi atunci când ai un machiaj rezistent.

Sunt foarte bune,deoarece le poţi purta în geantă,nu ai nevoie de apă sau de discuri demachiante şi le poţi folosi oricând şi oriunde. Pe piaţă există şerveţele destinate fiecărui tip de ten,aşa că ai de unde alege.

Mascara pentru gene

Gene lungi,privire misterioasă,ochi atrăgători? Pentru asta ai nevoie de un rimel bun. Sau,poate,de două. Unul negru,rezistent la apă pentru seară,iar pentru zi unul maro sau colorat (dacă ştii că-ţi vin bine).Recente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg