A murit Cristina Ţopescu. Jurnalista avea 59 de ani şi a fost găsită fără suflare în casă

2 cristina topescu scaled jpg jpeg

Cristina Ţopescu a murit la doar 59 de ani. Jurnalista a fost găsită fără suflare în casa în care locuia, în judeţul Ilfov, după ce o vecină a sunat la 112, îngrijorată de faptul că nu o mai văzuse se aproximativ trei săptămâni.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe Cristina Ţopescu fără suflare, iar medicii i-au constatat decesul. Jurnalista ar fi stat fără suflare în casă zile bune, iar moartea ar fi survenit în somn.

Citeşte şi: Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani

Doi câini morţi lângă Cristina Ţopescu

stanga
dreapta
4 cristina topescu 1 jpg jpeg
4 cristina topescu jpg jpeg
3 cristina topescu 13dacf2982 jpg jpeg
6 cristina topescu convertimage jpg jpeg
5 cristina topescu copii 840x500 jpg jpeg

Un alt detaliu a şocat autorităţile şi pe cunoscuţii Cristinei Ţopescu. În casa sa din judeţul Ilfov au fost găsiţi şi şapte câini, dintre care doi morţi, cel mai probabil de foame.

Oamenii legii au început o anchetă, iar necropsia va stabili cum şi când a murit vedeta. Pe corpul ei nu au fost găsite urme de violenţă.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat transmis de autorităţi, potrivit news.ro.

Citeşte şi: Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei sa îmbolnăvit

Cine a fost Cristina Ţopescu

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg