A privit moartea în ochi de trei ori, iar recent şi-a pierdut bunica, naşa şi nepotul. Tragediile din viaţa lui Sharon Stone

7 sharon stone asta jpg jpeg

Actriţa din „Instinct primar‟ suferă îngrozitor după ce a fost nevoită să-şi ia adio de la nepoţelul ei în vârstă de 11 luni. River William Stone a fost găsit mort pe 30 august 2021, după ce toate organele interne i-au cedat. Iar această tragedie nu este singura din viaţa divei hollywoodiene.

Sharon a postat un filmuleţ în memoria micuţului River Stone, care s-a născut pe 8 septembrie 2020 şi şi-a pierdut viaţa pe 30 august 2021. Imediat ce a aflat că nepoţelul ei avea probleme grave de sănătate, Stone a luat primul avion spre SUA – din Veneţia, unde filma o reclamă cu Dolce and Gabbana – pentru a-i fi alături, însă nu s-a mai putut face nimic pentru băieţel.

Pierderea nepoţelului de nici un an a venit după un an în care actriţa a mai suferit şi alte despărţiri definitive. Atât bunica, cât şi naşa ei şi-au pierdut viaţa din cauza noului coronavirus în 2020, iar sora ei, Kelly, şi cumnatul ei, Bruce, au fost spitalizaţi vara trecută şi au luptat pentru viaţa lor după ce fuseseră şi ei infectaţi cu COVID-19. Din fericire, sora şi cumnatul au reuşit să scape cu viaţă, iar acum sunt încă în perioada de recuperare.

stanga
dreapta
2 sharon stone shutterstock 1054780448 jpg jpeg
3 sharon stone shutterstock 81220276 jpg jpeg
4 2 sharon stone shutterstock 140091058 jpg jpeg
5 3 sharon stone shutterstock 142502947 jpg jpeg
6 0 sharon stone shutterstock 113707456 jpg jpeg
8 0000 sharon stone jpg jpeg
9 000 sharon stone jpg jpeg

Micuţul River n-a fost singurul nepot pe care Sharon Stone l-a pierdut. În 2014, Colin Stone a murit în urma unei supradoze de heroină, în casa lui din Hollywood. Acesta n-avea mai mult de 22 de ani.  

Nu numai cei dragi şi apropiaţi actriţei au ajuns, la un moment dat, să se teamă pentru viaţa lor, chiar vedeta a trecut prin astfel de clipe cumplite. Se pare că Sharon a privit moartea în ochi de trei ori până acum. Şi, slavă Domnului, a scăpat cu viaţă de fiecare dată!

„Am păţit multe la viaţa mea!‟, a recunoscut diva pentru The Sun. „Mi-am tăiat gâtul la numai câţiva milimetri de jugulară, când aveam 14 ani, m-a lovit fulgerul, iar experienţa asta a fost extremă! Eram acasă, unde aveam o fântână. Dădusem drumul la apă şi ţineam mâna de robinet când fântâna a fost lovită de fulger şi fulgerul a ajuns la mine prin apă. Eu eram în bucătărie şi am fost aruncată în sus şi izbită de frigider. Noroc că mama era în preajmă şi m-a readus la viaţă. Mă şi întrebam: «Oare cum mai mor data viitoare?».‟ Ei bine, răspunsul n-a întârziat să apară, din păcate...

Stone a suferit un accident vascular cerebral major în 2001, care a ţinut-o la pat, în spital, timp de 9 zile. Atunci i s-au dat doar 1% şanse de supravieţuire, însă a avut din nou noroc şi a scăpat cu viaţă. „Simţeam de parcă fusesem împuşcată în cap. Ţin minte cum zăceam pe jos şi cum mă gândeam că tocmai fac un AVC‟, povesteşte cea care a fost nevoită să intre de urgenţă într-o operaţie de şapte ore, în timpul căreia i-au fost implantate nu mai puţin de 22 de bobine în creier.

După toate aceste experienţe, Sharon se declară recunoscătoare că mai este încă în viaţă, iar, în ceea ce priveşte pierderile suferite, nu poate decât să-şi trăiască durerea cât mai demn cu putinţă, să accepte crunta realitate şi să meargă mai departe.

Foto - Shutterstock, Instagram Sharon StoneRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg