Abia acum s-a aflat! Iulia Vântur a fost la un pas de moarte: “Nu îţi dai seama niciodată când vine sfârşitul!”

1 iulia vantur chemata la tribunal in romania 1 jpg jpeg

Iulia Vântur a trecut prin clipe cumplite şi şi-a văzut moartea cu ochii în urmă cu doar două luni. Deşi initial a decis să nu vorbească despre aceste momente grele din viaţa sa, Iulia şi-a deschis sufletul într-un interviu televizat.

Se afla în vacanţă în Bali atunci când zona a fost curpinsă de un cutremur puternic. A fost trezită din somn din zgomotul infernal şi de faptul că totul se mişca în jurul său. Seismul a avut 5.7 grade pe scara Richter, dar s-a simţit la intensitate mult mai mare, spune Iulia.

Citeşte şi: Nicoleta Nucă se pregăteşte de nuntă: “Eu consider că sunt o femeie perfectă. Nu doar de măritat, ci în general”

A reuşit să se calmeze şi să aştepte să vadă deznodământul care, din fericire, a fost unul liniştit.

"Dormeam şi simţeam că ceva se mişcă, dar nu se mai opreşte. Nu m-am mai deranjat să mă dau jos din pat, că am zis că dacă e cutremur, cât o să ţină. Încerc sa nu mă gândesc la cea mai proastă variantă, dar da, te gândeşti la ce a i făcut în viaţa ta, că nu îţi dai seama niciodată când vine sfârşitul" a declarat Iulia Vântur la Antena Stars.

Vedeta a vorbit în acelaşi interviu şi despre motivul pentru care a decis să revină în România, deşi îşi croise o carieră tocmai în îndepărtata India. Iulia Vântur a intrat în lumea actoriei pentru filmele de la Bollywood, acolo unde s-a bucurat de un real succes.

Citeşte şi: Ioana Ginghină a recunoscut că a mers la psiholog după ce a văzut imaginile cu Papadopol şi noua iubită

"De fiecare dată când revin îmi văd părinţii, oamenii dragi, prietenii buni şi ma încarc tot timpul cu energie. Însă programul e nebun, pentru că de dimineaţa până seară alerg în multe direcţii să rezolv totul. Nu-i anunţ pe părinţii mei pentru că mama se pregăteşte de parcă e Revelion, Crăciun şi vreau doar să se bucure ca sunt acolo, de asta de multe ori nu îi spun." a completat Iulia Vântur.Recente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg