Actor din Harry Potter, îndrăgostit în secret de Emma Watson: „Iubita mea și-a dat seama imediat‟

Emma Watson, celebra actriță din „Harry Potter‟, a făcut furori atât pe marile ecrane, cât și pe platourile de filmare. Asta pentru că, de curând, s-a aflat că un coleg de breaslă, la fel de cunoscut, a fost îndrăgostit de ea. Cine este actorul? 

image

În „Harry Potter‟, Emma Watson (32 de ani) a jucat-o pe Hermione Granger, personaj pentru care a primit numeroase premii. Ea a fost aleasă pentru acest rol la vârsta de 9 ani, deși înainte jucase doar în piesele de teatru de la școală. Munca în filmele „Harry Potter‟ i-a adus faimă, milioane de lire în cont, dar și aprecierile colegilor de platou. În special a unui coleg de breaslă, care a recunoscut că a fost îndrăgostit în secret de ea. 

Citește și: Rupert Grint, nevoit să aibă un aspect neîngrijit de dragul meseriei. Secretele garderobei din Harry Potter 

Emma Watson, îndrăgită de un coleg din „Harry Potter‟

Starul din Harry Potter, Tom Felton, care l-a jucat pe Draco Malfoy, a povestit că a cunoscut-o pe actriță la audițiile „Harry Potter‟, pe când el avea 11 ani, iar ea doar 9 ani. El și-a amintit că Emma i-a arătat un microfon și l-a întrebat „ce este asta?‟, iar el i-a răspuns: „înseamnă că suntem înregistrați‟. 

După ce și-au asumat rolurile din film, Tom Felton a mărturisit că în perioada filmărilor, între el și Emma s-a legat o legătură specială: „Am iubit-o și am admirat-o într-un mod pe care nu îl pot explica‟, a spus actorul, care a negat faptul că ar fi avut o relație de dragoste cu Emma.

Cu toate accestea, el a adăugat că a fost îndrăgostit în secret de ea: „Am iubit-o în secret pe Emma, deși poate nu în modul în care oamenii își doresc să audă asta. A existat o scânteie între noi, doar că în momente diferite‟, a spus el. 

Vezi și: I-ai cunoscut pe când erau de-o șchioapă și sunt părinți acum. Copiii celebri din filmele anilor 2000 au proprii copii 

În memoriile sale, Tom Felton a scris că i s-a părut că Emma a fost îndrăgostită de el, când el avea 15 și ea 12 ani: „Iubita mea, de la acea vreme, și-a dat seama imediat că era ceva nespus între noi. Îmi amintesc faptul că am folosit vechea replică «O iubesc ca pe o soră», dar era ceva mai mult de atât‟. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg