I-ai cunoscut pe când erau de-o şchioapă şi sunt părinţi acum. Copiii celebri din filmele anilor 2000 au propriii copii

1 shutterstock 129332261 jpg jpeg

Personajele preferate din filmele pentru copii şi adolescenţi din anii 2000 erau atât de atrăgătoare, încât uneori era greu să vezi oamenii adevăraţi din spatele rolurilor. Odată cu trecerea timpului, micii actori au continuat să crească şi au devenit deja părinţi.

Timpul trece incredibil de repede. O demonstrează realizările celor pe care îi admirai ca actori deşi erau doar nişte copii. Astăzi, au devenit părinţi la rândul lor. Mulţi copii şi tineri care au devenit celebri au întâmpinat tot soiul de probleme odată ajunşi la maturitate şi au şocat lumea cu extravaganţele şi dependenţele lor. Din fericire, unii au devenit adulţi responsabili şi părinţi devotaţi.

Rupert Grint

Cunoscut pentru rolul celui mai bun prieten al lui Harry Potter, Ron Weasley, actorul Rupert Grint (31 de ani) are o relaţie de lungă durată cu actriţa Georgia Groome. Ei formează un cuplu încă din anul 2011. Cei doi au păstrat mult timp sarcina secretă. În mai 2020, la numai o lună de la confirmarea faptului că actriţa este însărcinată, se năştea fetiţa lor.

Tia şi Tamera Mowry

Surorile gemene Tia şi Tamera care au devenit cunoscute din filmul „Vrăjigemenele‟ din anul 2005 Disney Channel  şi-au construit familii fericite şi cresc copii minunaţi. Tia şi soţul ei, Cory Hardrict, s-au căsătorit în 2008 şi sunt părinţii a doi copii. Tia Mowry are un fiu, Cree, care s-a născut în iunie 2011, şi o fetiţă, Cairo, din anul 2018. Şi Tamera are copii! Cunoscută acum sub numele de Tamera Mowry-Housley, geamăna are doi copii cu soţul ei, Adam Housley, pe Aden, născut în noiembrie 2012, şi Ariah, care a venit pe lume în iulie 2015.

Melissa Joan Hart

Şi-a făcut un nume după rolul Clarissa Darling din „Clarissa explică totul”. Apoi şi-a petrecut anii adolescenţei ca „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”. Acum, este foarte ocupată cu propriii copii. Fosta vedetă are trei băieţi cu soţul ei, Mark Wilkerson , pe Mason, născut în ianuarie 2006, Braydon, care a venit pe lume în martie 2008 şi Tucker, care s-a născut în septembrie 2012.

Frankie Muniz

A interpretat rolul unui agent adolescent sub acoperire în filmul „Agentul Cody Banks” şi a devenit tată pentru prima dată recent. Muniz şi soţia sa, Paige Price, au anunţat că au un fiu. Muniz nu a ezitat să-şi împărtăşească entuziasmul  admiratorilor lui: „Sun tată, băieţi!”, a spus Muniz care a adăugat: „Îmi iubesc copilul atât de mult! Şi îmi iubesc soţia mai mult ca niciodată!”.

Hilary Duff

Au trecut vremurile coafurilor funky şi ale primelor sărutări pentru actuala doamnă Comrie, după căsătoria cu hocheistul Mike Comrie în august 2010. Actriţa şi cântăreaţa Hilary Duff a devenit faimoasă după rolurile din serialul TV şi filmul „Lizzie McGuire” (2001) sau din pelicula „Agentul Cody Banks” (2003. Din anul 2012, este mămica unui băieţel pe care l-a numit Luca, iar din octombrie 2018 se bucură să fie şi mamă de fată pentru micuţa Violet Banks.

FOTO: ShuuterstockRecente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg