Actori care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Până la căsătorie a fost doar un pas!

Unii spun că nu trebuie să amesteci sentimentele de dragoste cu cariera, însă există vedete care nu au ținut cont de această regulă. Ele sunt celebritățile care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare! Oare a fost predestinat să se întâlnească!?

Ca să reziste cât mai mult timp împreună, cuplurile trebuie să aibă multe lucruri în comun. În cazul acestor celebrități, actoria este pasiunea principală care care îi unește. S-au îndrăgostit, la prima vedere, în timp ce filmau pentru pelicule importante, iar de atunci totul este istorie…Chimia de pe platou s-a transformat rapid în poveste de dragoste și în viața reală. 

image

Rami Malek și Lucy Boynton 

Filmul „Bohemian Rhapsody‟ i-a adus pe cei doi împreună. Ramy și Lucy s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci sunt de nedespărțit. Încearcă să își trăiască povestea de dragoste cât mai departe de ochii curioșilor, însă la decernarea premiilor Oscar, Rami a spus în public despre Lucy că „i-a cucerit inima‟.

Eva Mendes și Ryan Gosling 

S-au cunoscut pe platourile de filmare a „The Place Beyond the Pines‟, în anul 2011, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși nu sunt căsătoriți, ei au împreună 2 copii. Într-un interviu, Mendes a spus că nu și-a dorit copii înainte să îl întâlnească pe Gosling, dar el a făcut-o să se răzgândească. 

image

Daniel Craig și Rachel Weisz 

Actorul Daniel Craig, cunoscut din filmele cu James Bond, o știa pe actrița Rachel Weisz, înainte să joace împreună în filmul „Dream House‟, din anul 2010. Însă, abia în momentul în care s-au reîntâlnit pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit. Ulterior, s-au căsătorit, iar împreună au o fiică. 

image

Michael J. Fox și Tracy Pollan 

S-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare a „Family Ties‟, dar următorul lor proiect cinematografic i-a făcut să se îndrăgostească unul de celălalt - „Bright Lights‟. Ulterior, s-au căsătorit și împreună au 4 copii. 

image

Megan Fox și Machine Gun Kelly 

S-au cunoscut pe platourile de filmare a „Midnight in the Switchgrass‟, în anul 2020, însă la acea vreme Megan era căsătorită. După ce a divorțat pe soțul ei de pe atunci, Brian Austin Green, au apărut zvonuri conform cărora ea și Machine Gun Kelly ar fi fost mult mai mult decât colegi. Relația lor a fost confirmată ulterior. 

image

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg