Warren Beatty a avut 13.000 de iubite! Care dintre ele a spus că e „așa și așa” în pat?

Viața amoroasă a actorului de la Hollywood a devenit legendară. Însă o persoană publică de mare anvergură a distrus mitul iubitului perfect, de care se bucura Warren Beatty! Cine este ea?

image

Peter Biskind, biograful lui Beatty, a estimat numărul de femei care au trecut prin patul legendarului actor. Atfel, aceasta a susținut că Warren a sedus nu mai puțin de 12.775 de femei, printre care s-au numărat și celebritărți precum Isabelle Adjani, Diane Keaton și Madonna. Totuși, printre acestea s-a strecurat și o iubită nemulțumită de prestația lui printre așternuturi…

Jacqueline Kennedy Onassis credea că cel care i-a fost iubit cândva, Warren Beatty, nu era chiar așa de priceput în ale amorului. De fapt, considera că priceperea lui în pat era mediocră. Cel puțin asta stă scris într-o nouă carte.

„A, el e așa și așa. Oricum bărbații sunt extrem de limitați…” a dezvăluit, la un moment dat, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, iar cartea „Jackie: Public, Private, Secret” a preluat citatul fostei soții a fostului președinte american, John F. Kennedy.

Jackie O, care a murit de limfom în 1994, a fost iubita actorului pe o perioadă destul de scurtă, la mijlocul anilor ’70, după asasinarea soțului ei. Conform celor relatate de scriitorul J. Randy Taraborrelli, Jackie Kennedy l-a întâlnit pe actorul de la Hollywood când ea lucra ca editor de carte și încerca să convingă celebritărțile să-și scrie autobiografia.

În primă instanță, Onassis l-a găsit pe Beatty „interesant”, motiv pentru care a răspuns afirmativ avansurilor lui și a ieșit cu el în oraș de câteva ori. Într-una din serile în care ieșiseră în oraș, Warren a petrecut noaptea acasă la Jacqueline, pe Fifth Avenue.  

Totuși, idila lor s-a încheiat după câteva luni, timp în care Jackie și-a dat seama că cel considerat un adevărat Casanova la Hollywood avea un mare defect – era prea preocupat de propria persoană.

Fosta Primă Doamnă a Americii a considerat că Beatty era „preocupat până la extrem de propria carieră și de filmele în care se implica și tot ce voia să facă era să vorbească despre regizori și producători de film, iar ea nu era deloc interesată de astfel de subiecte”, a dezvăluit autorul cărții amintite mai sus.

image

Pe la finele relației lor, fosta doamnă Kennedy a spus că idila ei cu Warren Beatty a „durat mai mult decât a fost cazul”. Adică n-a fost deloc impresionată de idolul femeilor, de cel care cucerea fiecare purtătoare de fustă fără prea mare efort.  

Aventura celor două staruri a fost subiect bun de dezbătut și în cartea „Jacqueline Kennedy Onassis: A Life Boyond Her Wildest Dreams”, care a fost lansată în 2014.

Dacă Warren Beatty a fost un Don Juan veritabil în tinerețe lui sălbatică, ei bine, actorul de 86 de ani este însurat cu actrița Annette Bening din 1994. Și tot de-atunci nici n-au mai ajuns în presă detalii picante despre viața lui sexuală.

Foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG