Actorul Costin Sforaru le dă fanilor întâlnire

1 75849 original jpg jpeg

Tânărul actor, Costin Sforaru, cunoscut pentru rolurile sale atât din reclame şi videoclipuri, cât şi din producţiile TV, precum „Moştenirea“, „State şi Flacăra- vacanţă la Nisa“ şi „Pariu cu viaţa“, " Îngeri Pierduţi", a început să organizeze de curând întâlniri cu toţi cei care îşi doresc să îl cunoască personal şi care vor să îşi împărtăşească experienţele de viaţă.

Cum s-a născut ideea acestui nou proiect? În urma întâmplărilor pe care viaţa i le-a rezervat, mai mult sau mai puţin plăcute, prin care fiecare om trece la un moment dat, lui Costin i-a venit ideea de a îşi dedica o parte din timpul său liber celor care au nevoie de el.

Consideră că este important să oferi necondiţionat si să aduci o contribuţie pozitivă în folosul umanităţii. Este conştient de faptul că oamenii au nevoie mai mult ca oricând să depăşească graniţa internetului şi să se întoarcă la comunicarea reală, autentică, aceea în care îţi priveşti interlocutorul în ochi.

Uneori, o simplă conversaţie în care îţi deschizi sufletul poate fi transformatoare. În timpurile în care trăim, în care internetul a pus parcă stăpânire pe vieţile oamenilor şi totul pare a fi pe fugă, nu ne-ar prinde rău să punem pauză şi să facem lucrurile într-o manieră diferită.

„Îmi face plăcere să petrec timp în compania oamenilor, aşa că sunteţi bineveniţi să petreceţi câteva ore împreună cu mine şi cu bunul meu prieten, Petru Octavian“, aşa a sunat mesajul postat pe reţelele de socializare care anunţa prima întâlnire de acest gen, în Parcul Titan. Vor mai urma şi altele, probabil  şi în alte locaţii, care vor fi anunţate pe pagina oficială a actorului.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg