Actorul Costin Sforaru le dă fanilor întâlnire

1 75849 original jpg jpeg

Tânărul actor, Costin Sforaru, cunoscut pentru rolurile sale atât din reclame şi videoclipuri, cât şi din producţiile TV, precum „Moştenirea“, „State şi Flacăra- vacanţă la Nisa“ şi „Pariu cu viaţa“, " Îngeri Pierduţi", a început să organizeze de curând întâlniri cu toţi cei care îşi doresc să îl cunoască personal şi care vor să îşi împărtăşească experienţele de viaţă.

Cum s-a născut ideea acestui nou proiect? În urma întâmplărilor pe care viaţa i le-a rezervat, mai mult sau mai puţin plăcute, prin care fiecare om trece la un moment dat, lui Costin i-a venit ideea de a îşi dedica o parte din timpul său liber celor care au nevoie de el.

Consideră că este important să oferi necondiţionat si să aduci o contribuţie pozitivă în folosul umanităţii. Este conştient de faptul că oamenii au nevoie mai mult ca oricând să depăşească graniţa internetului şi să se întoarcă la comunicarea reală, autentică, aceea în care îţi priveşti interlocutorul în ochi.

Uneori, o simplă conversaţie în care îţi deschizi sufletul poate fi transformatoare. În timpurile în care trăim, în care internetul a pus parcă stăpânire pe vieţile oamenilor şi totul pare a fi pe fugă, nu ne-ar prinde rău să punem pauză şi să facem lucrurile într-o manieră diferită.

„Îmi face plăcere să petrec timp în compania oamenilor, aşa că sunteţi bineveniţi să petreceţi câteva ore împreună cu mine şi cu bunul meu prieten, Petru Octavian“, aşa a sunat mesajul postat pe reţelele de socializare care anunţa prima întâlnire de acest gen, în Parcul Titan. Vor mai urma şi altele, probabil  şi în alte locaţii, care vor fi anunţate pe pagina oficială a actorului.Recente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg