Actorul Vlad Zamfirescu a regizat un nou film românesc

1 83624 original jpg jpeg

Realizat în spiritul unei comedii, „Secretul Fericirii”  este un film cu un traseu psihologic solicitant, care ne determină să descoperim lucruri noi despre noi înşine şi despre cei din jurul nostru.

Actorul Vlad Zamfirescu explică ce anume l-a atras la această poveste şi de ce a ales să o regizeze: „Pentru că povestea are un conţinut universal, care se putea întâmpla – şi poate chiar se întâmplă – în orice colţ de lume, în care oamenii gravitează printre iubiri, prietenii, trădări, orgolii, suferinţe, adevăr şi minciună. În timp real, într-o oră şi jumătate, scenariul şi filmul pe care l-am făcut, te poartă prin, aproape, întreaga paletă de emoţii de care dispune un om. E un tur de forţă în care – din ce am văzut în sălile de festival în care filmul a fost deja proiectat – se trece de la hohote de râs la sentimente profunde şi intense, care rescriu premisele iniţiale”.

Filmat timp de 3 săptămâni, „pe alt fus orar”, după cum glumeşte echipa, şi anume doar noaptea, filmul prezintă povestea unui om adevărat aflat într-o situaţie limită, care trebuie să-şi reseteze viaţa pentru a şi-o păstra. „Secretul Fericirii” va avea 2 proiecţii în luna octombrie la Iaşi şi Călăraşi. Cinefilii din Călăraşi au şansa să descopere deznodământul acestei situaţii pe 5 octombrie, la Cinema 3d/2D, începând cu ora 18:00, când va avea loc proiecţia filmului. Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Călăraşi, prin Centru Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi, şi face parte din cadrul Festivalului 7 Arte. Vor fi prezenţi Vlad Zamfirescu şi producătoarea filmului Cristina Dobriţoiu.

„Secretul Fericirii” a fost prezentat în premieră mondială la TIFF 2018 (Selecţie oficială, secţiunea Zilele filmului românesc, clasat pe locul 2 în preferinţele publicului, după „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu, 2017) şi a fost declarat câştigător la mai multe festivaluri internaţionale de film, după cum urmează: Los Angeles Film Awards, SUA, 2018 (Best Duo: Vlad Zamfirescu & Theo Marton; Honorable Mention: Narrative Feature), Virgin Spring Cinefest, India, 2018 (Silver Award: Best Debut: Vlad Zamfirescu), Burgas International Film Festival, Bulgaria, 2018 (Selectat în competiţia oficială, cu proiecţie specială pe 23.07.2018), „Sose” 5th International Film Festival 2018, Yemen, Armenia (Selectat în competiţia de lung metraj). „Secretul Fericirii” a fost selectat şi în Competiţia de Lungmetraj a Festivalului ANONIMUL IFF 2018.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg