Actrița din „Friends‟ care a suferit șapte avorturi spontane: „A fost groaznic să par amuzantă‟

Actorii din serialul „Friends‟ (Prietenii tăi) și-au încântat publicul numeros, deși în spatele camerelor de filmat unii dintre ei trăiau adevărate drame. Este și cazul lui Courteney Cox (58 de ani), cea care a dat viață personajului Monica Geller, prietena din liceu a lui Rachel Green. 

image

În serial, Courteney Cox a jucat-o pe Monica, o tânără talentată și obsedată de curățenie, care a trecut prin mai multe aventuri amuzante și romantice. Dacă pe micile ecrane, Monica era un personaj vesel și amuzant, în spatele camerelor de filmat, actrița Courteney Cox nu s-a simțit atât de bine pe cât a lăsat impresia... 

image

Courteney Cox: „A fost groaznic să par amuzantă‟

În culisele serialului „Friends‟ (Prietenii tăi), Courteney Cox a dus o luptă interioară. După ce a pierdut mai multe sarcini, la fel ca Monica Geller, Courteney a trebuit să își ascundă durerea de ochii publicului. Într-un interviu din anul 2004, Courteney Cox a spus: „Îmi amintesc că trecusem printr-un avort spontan. A fost groaznic să par amuzantă‟. 

Citește și: Câți bani au câștigat actorii din reluările serialelor. „Friends”, o sursă bună de venit 

Prin ce probleme a trecut Courteney Cox

După ce s-a căsătorit cu actorul David Arquette în anul 1999, Courteney Cox și-a dorit să devină mamă, însă nu a reușit de la primele încercări, deoarece anticorpii atacau fătul, scrie „Bright Side‟. Mai târziu, ea a aflat că are o mutație a genei MTHFR, o problemă care crește riscul apariției cheagurilor de sânge și care pot produce avort spontan.

Ea a menționat că menținerea sarcinii a fost dificilă, motiv pentru care a apelat la fertilizarea in vitro și la mai multe tratamente care i-au fost de folos. După aceste proceduri, Courteney Cox a reușit să o aducă pe lume pe fiica sa, Coco Arquette, astăzi în vârstă de 18 ani. Interesant este că actrița a rămas însărcinată în timp ce filma ultimul sezon al serialului „Friends‟. 

image

(Courteney Cox și fiica ei, Coco Arquette)

După ce a trecut prin aceste experiențe, Courteney Cox se bucură de viața ei și își dorește să îi inspire și pe alții cu rezistența și determinarea ei. Drept urmare, ea a acceptat să apară în filmul „Nine Months‟ (1995), unde a jucat rolul unei femei care se confruntă cu probleme de fertilitate, iar astăzi discută deschis despre acest subiect. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock Recente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg