Actrița din „Friends‟ care a suferit șapte avorturi spontane: „A fost groaznic să par amuzantă‟

Actorii din serialul „Friends‟ (Prietenii tăi) și-au încântat publicul numeros, deși în spatele camerelor de filmat unii dintre ei trăiau adevărate drame. Este și cazul lui Courteney Cox (58 de ani), cea care a dat viață personajului Monica Geller, prietena din liceu a lui Rachel Green. 

image

În serial, Courteney Cox a jucat-o pe Monica, o tânără talentată și obsedată de curățenie, care a trecut prin mai multe aventuri amuzante și romantice. Dacă pe micile ecrane, Monica era un personaj vesel și amuzant, în spatele camerelor de filmat, actrița Courteney Cox nu s-a simțit atât de bine pe cât a lăsat impresia... 

image

Courteney Cox: „A fost groaznic să par amuzantă‟

În culisele serialului „Friends‟ (Prietenii tăi), Courteney Cox a dus o luptă interioară. După ce a pierdut mai multe sarcini, la fel ca Monica Geller, Courteney a trebuit să își ascundă durerea de ochii publicului. Într-un interviu din anul 2004, Courteney Cox a spus: „Îmi amintesc că trecusem printr-un avort spontan. A fost groaznic să par amuzantă‟. 

Citește și: Câți bani au câștigat actorii din reluările serialelor. „Friends”, o sursă bună de venit 

Prin ce probleme a trecut Courteney Cox

După ce s-a căsătorit cu actorul David Arquette în anul 1999, Courteney Cox și-a dorit să devină mamă, însă nu a reușit de la primele încercări, deoarece anticorpii atacau fătul, scrie „Bright Side‟. Mai târziu, ea a aflat că are o mutație a genei MTHFR, o problemă care crește riscul apariției cheagurilor de sânge și care pot produce avort spontan.

Ea a menționat că menținerea sarcinii a fost dificilă, motiv pentru care a apelat la fertilizarea in vitro și la mai multe tratamente care i-au fost de folos. După aceste proceduri, Courteney Cox a reușit să o aducă pe lume pe fiica sa, Coco Arquette, astăzi în vârstă de 18 ani. Interesant este că actrița a rămas însărcinată în timp ce filma ultimul sezon al serialului „Friends‟. 

image

(Courteney Cox și fiica ei, Coco Arquette)

După ce a trecut prin aceste experiențe, Courteney Cox se bucură de viața ei și își dorește să îi inspire și pe alții cu rezistența și determinarea ei. Drept urmare, ea a acceptat să apară în filmul „Nine Months‟ (1995), unde a jucat rolul unei femei care se confruntă cu probleme de fertilitate, iar astăzi discută deschis despre acest subiect. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock 



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg