Adela Popescu, schimbare de look: „Mai blondă şi mai cu părul scurt de atât nu am fost niciodată“

2 adela popescu par lung jpg jpeg

Prezentatoarea emisiunii ,,Vorbeşte Lumea”, Adela Popescu a trecut printr-o schimbare neaşteptată de look. Ea a renunţat la părul lung şi a optat pentru un bob scurt. Vedeta a ales şi o culoare mult mai deschisă decât nuanţa naturală a părului său.

„Gata, măi, fetelor, am facut-o! Mai blonda si mai cu părul scurt de atăt nu am fost niciodata. (…) Cum vi se pare?“, a scris Adela pe Instagram.

adela popescu schimbare de look par scurt jpg jpeg

«Nicio alta variantă nu ţi-a stat la fel de bine ca aceasta…top!», i-a scris prietena ei, Dana Rogoz. Fanii au venit şi ei cu sute de comentarii de apreciere.

Copiii Adelei n-au fost însă la fel de entuziasmaţi: ,,Dragilor, am ajuns acasă, sunt mândră tare de schimbarea mea de look şi ştiţi ce mi-a zis copilul...că nu mă recunoaşte şi să mă fac la loc mama lui. Ce mă fac eu în situaţia asta?", le-a mărturisit Adela fanilor ei pe Instagram. 

Mai citeşte şi: GALERIE FOTO Andreea Bălan, în vacanţă cu fetiţele. Costumul ei de baie a devenit obiectul criticilor pe Internet

Actriţa şi prezentatoarea de televiziune Adela Popescu a aniversat recent 5 ani de ,,Vorbeşte lumea“, alături de colegii de la ProTV. În vârstă de 33 de ani, Adela este mama a doi băieţi simpatici, pe care îi educă împreună cu actorul şi prezentatorul Radu Vâlcan.

Recent ea a mărturisit într-un interviu, exclusiv pentru revista Click! pentru femei, cum este să fii mamă de băieţi:  „Este o provocare, în primul rând, dar şi o mare bucurie. Cred că nu se compară cu nimic din ceea ce am trăit şi, cu siguranţă, nu a devenit mai uşor de când a apărut cel de-al doilea pentru că există, evident, destule diferenţe între ei. Cei doi sunt foarte veseli, dar în rest sunt destul de diferiţi. Alexandru vorbeşte mult, iubeşte tot ce ţine de artă: să i se citească, să înveţe cântecele, în schimb lui Andrei îi place să danseze. Andrei a fost, de la început, mai tandru. Alexandru acum se transform într-un băieţel care ştie să protejeze.

Referitor la ideea de a mai avea un copil, pentru moment ne concentrăm toată atenţia asupra lui Alexandru şi a lui Andrei. Cel mic este în perioada în care descoperă totul şi este foarte curios, nu are răbdare să stea într-un singur loc, aşa că vrem să-i acordăm cât mai mult timp. În acelaşi timp, e normal să petrecem vreme şi cu cel mare, chiar dacă el devine mai independent şi găseşte tipuri diferite de jocuri.“

Sursa foto: Instagram/adela_popescu



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg