Adelina Pestriţu nu şi-a mai văzut fiica de zece zile. Prin ce trece vedeta: ”Mă macină un dor imens de Zeny!”

1 virgil steblea adelina pestritu fiica zenaida jpg jpeg

În cadrul unei postări pe blogul personal, vedeta a povestit că nu i s-a impus să stea în carantină şi nici nu s-a confruntat cu simptome, însă a ales să se autoizoleze.

Adelina Pestriţu a fost criticată dur de internauţi după ce a mers la Milano în plină epidemie de coronavirus, iar acum vedeta a explicat ce se întâmplă. Mai exact, ea a dezvăluit că de zece zile nu şi-a mai văzut fiica.

Gata, nu mai e un secret. Ce substanţe interzise a consumat George Burcea, soţul Andreei Bălan. Anunţul făcut de autorităţi

Văzând panica generată de temutul coronavirus prezent mai nou şi în Europa, dar mai ales în Italia, chiar dacă Milano nu se afla (cel puţin la momentul respectiv) pe harta oraşelor intens afectate, am preferat să recurg la metodă de autoizolare. Această este o măsură pe care mi-am impus-o singură, fără să mă oblige cineva, fără să fiu împinsă de simptome specifice acestui virus sau de medici… stau în casă de la venirea mea în ţară pentru că sunt o fire precaută şi responsabilă cu mine şi cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantină, este soluţia la care am recurs eu urmând indicaţiile autorităţilor şi propria mea conştiinţa.’, a scris Adelina Pestriţu pe blogul personal.

Ioana Ginghină s-a îndrăgostit şi e mai fericită ca niciodată: "După divorţ, credeam că nu mă voi mai căsători vreodată"

De asemenea, ea a mărturisit că îi este extrem de dor de fiica ei, însă a preferat să fie precaută.

„Am intrat în această autoizolare conştientă că timp de două săptămâni activitatea mea din Social Media nu va mai fi una la fel de intensa si diversa. Este o situatie de moment care va trece. În câteva zile se va termina acesta perioada de autoizolare în ceea ce mă priveşte şi voi reveni la ritmul intens de postări cu care v-am obişnuit. Vă mai pot spune că mă macină un dor imens de Zeny pe care abia aştept s-o strâng în braţe. Până atunci va invit să-mi fiţi alături. Chiar şi izolată’ pot fi alături de voi şi asta este un motiv de bucurie”, mai precizat ea.   Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg