Adriana Bahmuţeanu, replică dură pentru Andreea Bălan după despărţirea de George Burcea: "E ipocrizie"

1 bahmuteanu andreea balan jpg jpeg

Scandalul dintre Andreea Bălan şi George Burcea a stârnit reacţii dure şi printre vedetele autohtone care au criticat comportamentul celor doi. Deşi iniţial ambii au păstrat tăcerea cu privire la despărţire şi un eventual divorţ, în cele din urmă Andreea a admis: "Nu mai suntem împreună!" Adriana Bahmuţeanu a comentat acid felul în care cântăreaţa a gestionat situaţia.

Adriana Bahmuţeanu este de părere că Andreea Bălan ar fi trebuit să-şi asume statutul de persoană publică şi să vorbească deschis despre problemele sale, în loc să lase loc de speculaţii.

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

stanga
dreapta
2 andreea balan s a casatorit jpg jpeg
6 aurelian temisan jpg jpeg
4 balan temisan jpg jpeg
5 temisan andreea balan jpg jpeg
5 temisan nas jpg jpeg

„Bă frate, spune clar că atâta timp cât eşti o persoană publică şi îţi place să apari în ipostaze potrivite şi ipostaze favorabile în momentul în care ai o problemă în familia ta, ar fi oportun să vii să spui da, eu şi soţul trecem printr-o perioadă critică, el are o dependenţă faţă de substanţe pe care am încercat până acum s-o rezolvăm.” a spus Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

Bahmuţeancă a comentat şi incidentul cu drogurile, asta după ce George Burcea a fost depistat pozitiv cu cocaină, în timp ce se afla la volan. 

Temişan, mesaj uimitor despre soţul Andreei Bălan, după ce a fost prins drogat?! "Nu suntem perfecţi!"

„O persoană care a luat ce a luat dânsul o substanţă destul de nasoală, nu o ia ca pe o bomboană. Nu există episod singular. (...) Omul e traumatizat din copilărie, ea, la fel, nu a avut o copilărie extraordinară. Terapeuţii nu au învăţat-o «măi, fată, dacă bărbatul tău are o dependenţă, hai să îl ajutăm să o depăşească.» Nu poate, nu vrea, la revedere! Mergi pe drumul tău. Mai bine aşa, în loc sa posteze metafore, mai bine dă comunicat de presă. Ne-am despărţit. La revedere", a mai spus Adriana Bahmuţeanu.Recente

Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg