Alexandra Stan, declaraţii neaşteptate după ce s-a filmat goală: ”Bărbaţii mă cataloghează în felul ăsta!”

1 53310 original jpg jpeg

Alexandra Stan a fost în centrul unui scandal uriaş în urmă cu câteva săptămâni, când s-a filmat goală şi a făcut publice imaginile pe internet, iar acum vedeta a făcut declaraţii inedite despre viaţa ei.

Invitată în cadrul emisiunii ”Vorbeşte Lumea”, cântăreaţa a mărturisit că adoră să fie o femeie liberă şi nu-i place să-i fie îngrădită libertatea.

Cum explică Alexandra Stan fotografiile în care apare goală: ”Trebuiau să ajungă la iubitul meu!”

„De multe ori am vrut să schimb ceva în viaţa mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu ştiu, zic dacă sunt într-o relaţie şi se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, aşa, foarte uşor”, a dezvăluit Alexandra Stan la Vorbeşte Lumea, potrivit Cancan. De asemenea, Alexandra Stan a dezvăluit care crede ea că este secretul reuşitei într-o relaţie. „Echilibrul. E foarte important ca şi bărbatul şi femeia să aibă universal lui, separate de universal comun. Chiar şi atunci când sunt copii într-o relaţie, e important ca femeia să aibă o activitate a ei, o intimidate a ei, un univers al ei. E bine să ai şi felia ta de pizza. Că, dacă în viaţă lucrurile nu se întâmplă aşa cum vrei tu, nu rămâi pe dinafară. Să ai şi tu ceva al tău” .

Alexandra Stan s-a despărţit de iubit. De ce

Iar seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici, întrucât cântăreaţa a dezvăluit cum ar vrea să fie privită de un bărbat: „Cum aş vrea să fiu privită de bărbatul meu? Păi, sincer, cred că aşa cum sunt eu. Eu am văzut din relaţiile mele că bărbatul are tendinţa să mă pună în anumite categorii, să-mi pună anumite etichete şi e chestia pe care nu o suport. Mă deranjează foarte mult, pentru că sunt o persoană foarte complexă. Eu evoluez mereu, mă schimb mereu, mai ales prin prisma profesiei, pentru că-s artist, sunt creativă, cunosc oameni, călătoresc, nu sunt tot timpul la fel. Şi e greu, din experienţa mea am văzut că bărbaţii îşi fac, aşa, o idee despre mine.

, a mai spus ea. Recente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg