«Am o oarecare invidie pe aspiranţii la glorie»

1 52572 original jpg jpeg

Viaţa artistei stă sub semnul schimbărilor. Emisiunea X Factor i-a dat ocazia să şcolească viitoare talente, să-şi cultive instinctul matern, dar şi relaţia cu soţul ei, Radu, despre care mărturiseşte că a devenit şi mai grijuliu cu ea.

Paula ne-a făcut destăinuiri despre planurile sale personal şi profesional la pragul dintre ani,dar şi despre X Factor show-ul cu cel mai mare premiu din istoria emisiunilor de profil din România.

Ce înseamnă pentru tine experienţa X Factor?  

O nouă provocare,un prilej de-a împărtăşi altora din experienţa şi din cunoştinţele acumulate până acum şi,pe de altă parte,o bucurie specială de-a învăţa eu însămi de la aceşti „copii” entuziaşti şi entuziasmanţi.Tu ai fi participat la o astfel de emisiune,la începuturile carierei tale?

Sigur că da! Mărturisesc că am o oarecare invidie omenească pe aspiranţii la glorie,văzând ce şanse extraordinare li se pot oferi. Când spun asta,nu mă refer neapărat la premiul cel mare,cât la expunerea uriaşă de care se bucură şi,nu în ultimă instanţă,la şansa de-a lucra cu o echipă de profesionişti,a căror menire e să-i pună în valoare.

Cu care dintre concurenţi ai putea avea o colaborare muzicală şi după încheierea show-ului?

Cu toţi şi cu fiecare în parte. Am început cu fetele de la „X-treme”,care,printr-o conjunctură nefavorabilă,au fost eliminate prematur din competiţie. Chiar de-a doua zi,au înregistrat în studio o compoziţie de-ale mele şi piesa s-a bucurat imediat de o primire bună.

Cum reuşeşti să te menţii mereu în formă – mai ales cu programul tău aşa de încărcat?

Încerc să găsesc proporţia optimă între muncă,relaxare şi... somn.

Îmi place să fac sport,să mă răsfăţ cu Sami („căţeluşul” meu),să călătoresc... Uneori le îmbin:alerg cu Sami prin parc,de exemplu,sau plec în călătorii cu Radu,soţul meu,cu prietenii,dar şi cu Sami,ori de câte ori e posibil.

Nu cred că e gelos,cred că e mândru de mine,într-un fel. E doar grijuliu,pentru că ne-am obişnuit să fim împreună aproape tot timpul şi acum e mai greu...

Paula şi Ovidiu Cernăuţeanu,în studiourile Adevărul Holding,înainte de participarea la Eurovision 2010

simeon stalpnicul png

Viaţa mea e,vorba poetului,o frumoasă „întâmplare a fiinţei”. A evoluat normal,armonios,cu bucurii,dar şi cu mici necazuri,fireşte. Totul se desfăşoară sub semnul credinţei că Dumnezeu aşază totul cum trebuie şi ne luminează calea.

Instinctul de mamă este,în acelaşi timp,primar şi etern. Dar asta nu înseamnă că devii mamă când îţi sugerează mass-media sau cei din jurul tău. Nici măcar când vrei tu,ci atunci când vrea Dumnezeu.

„Playing with Fire” a făcut furori la Eurovision 2010. Paula şi Ovi au câştigat locul 3 la Oslo!

simeon stalpnicul png

De obicei,îmi petreceam Crăciunul (care,printr-o  fericită coincidenţă,înseamnă şi aniversarea zilei mele de naştere) împreună cu părinţii,acasă,în Maramureş.

Prin forţa angajamentului asumat,anul acesta de Crăciun am fost în mijlocul noii mele familii – X Factor – pentru a participa la penultima tură a Galelor Live. A doua zi de Crăciun am vrut să plec,împreună cu Radu,acasă la părinţii mei,care ne aşteptau de multişor!

Am revenit în Bucureşti pentru Revelion (şi pentru ultima gală a primei ediţii X Factor),dar după transmisia directă voi fugi până la... Râmnicu Vâlcea,unde mă va aştepta toată trupa mea,pentru două concerte.

Se spune că aşa cum începi,aşa va fi tot anul. Deci în 2012 voi avea de muncă,nu glumă! Ce poate fi mai frumos?!?

Juriul X Factor:Mihai Morar,Paula Seling şi Adi Sînă

simeon stalpnicul png

Mini-chestionar Click! pentru femei

Ritualul meu de frumuseţe constă în... o proporţia corectă dintre sport şi odihnă.

Îmi plac hainele care... mă fac să mă simt în largul meu.

Muzica preferată e cea... în care mă regăsesc.

Mă enervează... nedreptatea.

Soţul meu este...  cu adevărat jumătatea mea.

Nu ştiţi despre mine că... nu pot trăi fără să visez.