Amalia Năstase a slăbit 12 kg într-o lună cu dieta oloproteică VIDEO

Amalia Năstase a slăbit 12 kg într o lună cu dieta oloproteică VIDEO jpeg

După ce a rămas însărcinată în urmă cu trei ani, Amalia Nastase a luat în greutate. Cu toate că a născut acum 3 ani şi are un fiu superb, vedeta s-a îngrpşat mai rău în loc să slăbească. Dar acum s-a pus pe treabă. Amalia Năstase a slăbit 12 kg într-o lună cu dieta oloproteică.

Fosta soţie a lui Ilie Năstase a fost prezentă în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. Acolo, Amalia Năstase a mărturisit că a slăbit 12 kg într-o singură lună. Vedeta a ţinut dieta oloproteică.

Amalia Năstase a slăbit 12 kg VIDEO

  • „Mai am de slăbit. Nu vreau să-mi cumpăr haine deocamdată. Siluetă o să fie peste câteva luni, nu acum. Sunt în a 31-a zi de dietă. M-am disciplinat şi mi-am dat seama că nu a murit nimeni mâncând mai puţin.
  • Iau suplimente multe, vitamine, dozate în funcţie de greutate, de analizele făcute înainte. Mie, în timpul ăsta, nu mi-a fost foame sau poftă de ceva, să zic dacă nu mănânc asta, eu mor. Nu am simţit pofte, datorită suplimentelor pe care le au.

Amalia Năstase a slăbit cu dieta oloproteică

  • Mâine se termină cura, o să-mi dea ceva de întreţinere. Am slăbit 12 kilograme, dar mai am de dat jos vreo 20. Dieta asta o ţii ca să-ţi porneşti metabolismul. La prânz mănânc carne la grătar cu legume, peşte de orice fel, fructe de mare. Pot să mănânc şi ceafă de porc. 180 de grame – e foarte mult.
  • Plus 200 de grame de salată. Medicul zice că trebuie să mănânci tot. O masă pe zi şi două shake-uri de proteine. Nu e uşor. Totul trebuie să devină un stil de viaţă. Eu miros tot ce mănâncă ceilalţi! Aşa îmi trece pofta”, a afirmat Amalia Năstase. 


Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg