Amintiri din infern. Christina Aguilera, bătută de tată şi găsită de mama ei cu faţa acoperită de sânge, la numai 4 ani

1 chris bun png png

În urmă cu câţiva ani, cântăreaţa a vorbit pentru prima dată despre traumele îndurate în primii ei ani de viaţă din cauza tatălui ei agresiv. Christina a recunoscut, în spaţiul public, că tatăl ei, sergentul Fausto, le-a făcut ei şi familiei vedetei viaţa un coşmar.

“Am fost martora multor lucruri neplăcute la viaţa mea – multe certuri şi multe îmbrânceli. În copilărie, nu m-am simţit în siguranţă, iar senzaţia că n-ai nicio putere este cel mai urât sentiment din lume”, a dezvăluit vedeta în momentul în care s-a simţit pregătită să vorbească despre ororile îndurate în primii ei ani de viaţă. „Muzica a fost cea care m-a salvat! Suferinţa de acasă a dat naştere pasiunii mele pentru muzică”, a adăugat Aguilera.

Dezvăluirile surprinzătoare ale cântăreţei au fost date pe post în cadrul unui interviu E! şi ne-au luat pe toţi prin surprindere. De-atunci Christina a îndrăznit să mai vorbească despre violenţa tatălui ei, iar mama vedetei a confirmat cele povestite de faimoasa ei fiică.

Shelly, mama Christinei, şi-a amintit, la un moment dat, cum a găsit-o pe fiica ei, care n-avea mai mult de patru ani atunci, cu întreaga faţă acoperită de sânge: „Am luat-o imediat în braţe şi am întrebat-o ce se întâmplase, iar ea mi-a răspuns: «Tati voia să se culce, iar eu am făcut prea mult zgomot...»”

După asemenea episoade de violenţă cruntă, mama cântăreţei s-a despărţit de soţul ei, luându-şi ambele fiice şi mutându-se cu ele la mama ei. Mariajul părinţilor Christinei s-a încheiat după 10 ani de chin şi teroare, în 1989. Iar vedeta consideră despărţirea părinţilor cel mai de preţ cadou care i-a fost făcut vreodată.

Aguilera a adăugat faptul că tatăl ei a implorat-o să-l ierte, dar vedeta n-a mai vrut să aibă nimic de-a face cu el: „M-am împăcat, la un moment dat, cu el, dar, după o scurtă perioadă de timp, mi-am dat seama că nu era deloc necesar în viaţa mea.”

În 2002, Fausto a negat acuzaţiile aduse, refuzând să recunoască bătăile pe care i le trăgea Christinei şi surorii ei, Rachel, când acestea două erau mici. „Relaţia mea cu mama lor era tensionată şi nici eu nu sunt un om perfect... Dar eu le iubesc pe Christina şi pe Rachel!”, a declarat acesta.

„Nu le-am abuzat în niciun fel şi ele ştiu asta. Eu şi cu Shelly nu eram de acord în multe privinţe şi amândoi eram iuţi la mânie. Regret că am ridicat mâna la soţia mea, dar n-a fost niciodată la fel de brutal ca în cazul lui Ike şi al Tinei Turner”, a continuat Fausto.

Indiferent de felul în care s-a scuzat tatăl ei, Christina n-a mai vrut să menţină legătura cu el, preferând să se concentreze pe vindecare şi pe viitorul pe care-l are cu copiii ei şi partenerul ei de viaţă, nu pe trecut şi momentele dificile pe care le-a traversat.

Foto - Instagram Christina AguileraRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg