Anamaria Prodan a făcut publice mai multe mesaje primite de la soţul său, Laurenţiu Reghecampf: "Să-mi pară rău că te-am ales?!"

1 anamaria prodan jpg jpeg

S-a scris în repetate rânduri că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit, însă rămân în relaţii doar de ochii lumii şi ai presei. După scandalul cu antrenorul echipei Astra, Dan Alexa, pe care sexy impresara l-ar fi lovit, din nou a apărut zvonul divorţului celor doi. Surpriză, însă! Anamaria Prodan şi Reghe pai mai fericiţi ca niciodată, iar ea a arătat dovada.

Anamaria a făcut public un mesaj pe care l-a primit de la soţul său, unul plin de iubire şi de romantism, spunând-i că orice s-ar întâmpla în viaţa asta, tot pe ea ar alege-o să-i fie soţie.

Citeşte şi: Simona Secrier, mărturisiri cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Medicii nu mi-au dat nicio speranţă!”

„Să-mi pară rău? Să-mi pară rău că-n viaţa asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat şi-atât de frumos? Dacă mâine aş lua viaţa de la capăt şi cineva m-ar pune să aleg, înfăţişându-mi de la-nceput şi suferinţa cu care-aş plăti bucuria, eu tot te-aş alege”, este mesajul primit de Anamaria Prodan din partea soţului său.

Răspunsul impresarei a venit imediat, căci şi ea i-a răspuns în aceeaşi notă, semn că sunt mai fericiţi ca niciodată. Anamaria Prodan a publicat şi sms-ul pe care i l-a trimis înapoi.

Citeşte şi: Iuliana Tudor, gazda celui mai mare eveniment organizat de Crucea Roşie din lume

'Fără cuvinte! După atâţia ani de căsnicie să primeşti aşa mesaj. Vă doresc şi vouă măcar o unime din dragostea care este revărsată asupra mea de soţul meu', a scris fost reacţia Anamariei Prodan atunci când a văzut mesajul.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg