Anamaria Prodan, mesaj dur la 47 de ani: ”Cine mă face curvă, proastă şi urâtă are minte de copil!”

1 anamaria prodan jpg jpeg

Anamaria Prodan a împlinit 47 de ani şi a făcut o declaraţie neaşteptată, dar extrem de acidă, arătând astfel tuturor că se consideră cel mai de succes impresar român al momentului.

Anamaria Prodan îşi împarte timpul între Bucureşti şi Dubai, iar uneori mai ajunge şi în Satele Unite ale Americii şi consideră că este foarte dură, mai ales atunci când persoanele din jur o atacă.

Anamaria Prodan a făcut publice mai multe mesaje primite de la soţul său, Laurenţiu Reghecampf: "Să-mi pară rău că te-am ales?!"

“Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomaţie… Ştiu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenţii şi perverşii. În timp, ştiu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îţi iau calul şi mă sui peste tine. N-ai cum să depăşeşti limita cu mine că te mănânc! Ştiu ce pot şi cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mişcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie şi am ceva în plus. Am o educaţie! Şi dacă-i verifici pe toţi, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligenţă, şmecherie. Eu mă joc cu mintea lor”, a dezvăluit Anamaria Prodan, potrivit Libertatea.

De asemenea, ea a vorbit şi despre conflictele pe care le-a avut şi a susţinut că a ştiut când să-şi ceară iertare: “Eu sunt omul care ştie cât a greşit şi unde. Am capacitatea să îmi cer iertare. Şi mă simt foarte bine în momentele alea! Nu pot să ţin o duşmănie în sufletul meu. Dar sunt unii pe care de ani buni nu-i mai bag în seamă. Ei sunt neica nimeni pe stradă, aşa cum zicea mama”.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce nu ar împărţi niciodată cu fiicele sale: "Să nu le aud că cer, că iese scandal"

Ieri, cu o zi înainte de aniversarea celor 47 de ani, Anamaria a primit un cadou fabulos de la soţul ei, o geantă de la unul dintre cele mai exclusiviste branduri din lume, Hermes. Acest cadou vine la câteva luni după ce Reghe i-a dăruit un Rolls-Royce Cullinan în valoare de 300.000 de euro.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg