Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că obişnuieşte să împartă cu fetele sale obiecte vestimentare, mai ales de când a slăbit considerabil, însă există piese le care nu le-ar da niciodată. 

Citeşte şi: Cum a slăbit Adela Popescu după ce a devenit mamă. Ingredientul la care a renunţat pentru a topi kilogramele în plus

„Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă, în ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok. De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag” a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Iadul se dezlănţuie atunci când se pune problema de împrumutat genţi şi pantofi. Prodanca spune că pentru nimic în lume nu le-ar împărţi cu fiicele sale şi, dacă este nevoie, preferă să ia aceeaşi poşetă, în trei exemplare.

Citeşte şi: Antonia, în lacrimi din cauza despărţirii de Alex Velea: "Îmi este super dor de el şi îi simt lipsa!"

„Genţi nu împrumutăm. Dacă ne place ceva luăm trei exemplare, pentru că eu am grijă de ale mele, Sarah nu are grijă deloc de ele şi atunci, ca să nu avem discuţii şi scandal, fiecare are geanta ei. Şi pantofii la fel, că acolo e jale”, a mai povestit sexy impresara pentru libertatea.ro.