Andra îşi sărbătoreşte ziua de naştere

1 51139 original jpg jpeg

Sărbătorita zilei de azi, 23 august, este Andra care împlineşte 25 de ani. Ea se află în vacanţă cu soţul ei, Cătălin Măruţă, în Marbella (Spania).

„Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea este să văd că fanii mei sunt alături de mine şi să aud gândurile lor bune. Este o zi de naştere specială pentru mine,pentru că este prima în care sunt mamă şi îmi imaginez deja cum va fi în anii următori când David îmi va spune «La mulţi ani,mami!» Până mai creşte el,mă răsfaţă de ziua mea doar Cătălin căruia i-a plăcut să-mi facă surprize şi cadouri de când ne-am cunoscut. Sunt cu adevărat norocoasă.

Toată lumea mă întreabă ce-mi doresc de ziua mea. Răspunsul este,pe lângă sănătatea şi liniştea celor dragi,ca muzica mea să ajungă la sufletul oamenilor. Spun asta mai ales pentru că abia am lansat noul meu single,«Telephone»,şi sunt extrem de fericită când aud că cineva îl cere la radio", a declarat Andra pentru cititorii site-ului ei. 

Vineri, 19 august, Andra a lansat videoclipul piesei „Telephone",regizat de Liviu Neagoe,de la MediaPro Magic Factory. Ţinutele pentru videoclip au fost create de Dana Budeanu. 

Anul acesta,Andra împlineşte şi 10 ani de carieră. De-a lungul lor,ea a primit numeroase premii,printre care trei la Gala „10 Pentru România”,pentru cea mai bună voce feminină,şi premii pentru interpretare la Festivalul Cerbul de Aur şi la Festivalul de la Mamaia. 

În 10 ani a lansat 10 albume:3 de muzică populară,unul de colinde şi 6 de muzică uşoară. Artista a colaborat cu artişti de top,iar printre duetele ei de succes se numără cele cu Ştefan Bănică Jr,Direcţia 5,Holograf,Marcel Pavel şi Provincialii. 

Pentru a sărbători primii zece ani de cariera,Andra a spus că se gândeşte să organizeze un concert grandios la care să participe şi prietenii şi colaboratorii săi.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg