Andreea Bălan, mărturisire sfâşietoare la un an de când a făcut stop cardio-respirator: ”M-a făcut să văd altfel lucrurile!”

1 andreea balan jpg jpeg

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile în urmă cu un an de zile, când a devenit mamă pentru a doua oară şi a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. Acum, la aproape un an de atunci, ea a făcut declaraţii sfâşietoare.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cântăreaţa a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, dezvăluind că are o sensibilitate pentru fetiţa ei cea mică, Clara.

Andreea Bălan, în centrul unui scandal uriaş. Reacţia artistei după ce a fost acuzată că minte: ”Părerea ta proastă!”

Am faţă de Clara o sensibilitate. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi e ciudat să spun asta. Dar m-a făcut să văd altfel lucrurile‘, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei s-a îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă” De asemenea, ea a vorbit şi despre cum reuşeşte să îmbine viaţa profesională cu cea personală: ”Eu sunt foarte structurată pe business şi creierul meu este ca al unui bărbat şi văd foarte repede eşecul sau succesul unei afaceri. Mi-am dorit lucrul ăsta, o familie, şi am găsit un bărbat care să mă completeze în sensul ăsta”, a mai spus Andreea Bălan.  Recente

ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg