Andreea Bălan, mărturisire sfâşietoare la un an de când a făcut stop cardio-respirator: ”M-a făcut să văd altfel lucrurile!”

1 andreea balan jpg jpeg

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile în urmă cu un an de zile, când a devenit mamă pentru a doua oară şi a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. Acum, la aproape un an de atunci, ea a făcut declaraţii sfâşietoare.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cântăreaţa a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, dezvăluind că are o sensibilitate pentru fetiţa ei cea mică, Clara.

Andreea Bălan, în centrul unui scandal uriaş. Reacţia artistei după ce a fost acuzată că minte: ”Părerea ta proastă!”

Am faţă de Clara o sensibilitate. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi e ciudat să spun asta. Dar m-a făcut să văd altfel lucrurile‘, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei s-a îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă” De asemenea, ea a vorbit şi despre cum reuşeşte să îmbine viaţa profesională cu cea personală: ”Eu sunt foarte structurată pe business şi creierul meu este ca al unui bărbat şi văd foarte repede eşecul sau succesul unei afaceri. Mi-am dorit lucrul ăsta, o familie, şi am găsit un bărbat care să mă completeze în sensul ăsta”, a mai spus Andreea Bălan.  



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg