Andreea Bănică şi GEØRGE lansează clipul "Rain in July"

1 69051 original jpg jpeg

Deja ştim cum va fi vremea în Iulie. Fierbinte! Andreea Bănică şi GEØRGE lansează single-ul şi videoclipul "Rain în July", partenerul de dans şi energizantul tău vara asta.

Trei fete sexy au pornit într-o aventură plină de culoare pe o plajă din Larnaca,Cipru,unde au atras toate privirile şi i-au învăţat pe turişti şi localnici mişcări de aerobic la peste 26 de grade,pe malul Mării Mediterane. 

Energia şi mişcările senzuale ale româncelor i-au cucerit iremediabil pe cei prezenţi pe plajă,care au făcut poze alături de fete,au intrat în jocul fascinant şi au dansat pe ritmurile piesei "Rain în July",povestea unei veri unice,în care te îndrăgosteşti,dansezi,faci cele mai nebuneşti lucruri,visezi şi trăieşti clipa. 

Regizorul videoclipului este Tom Boxer,cel cu care Andreea a colaborat şi în trecut,pentru alte videoclipuri,precum "Love in Brasil". Piesa este compusă în studioul Panda Music,de către GEØRGE şi Marius Dia. 

"Rain în July vorbeşte despre toate clipele în care te distrezi, în care dansul şi muzica te însoţesc, întăreşte ideea că nu trebuie să renunţăm niciodată la visele noastre. Ne-am distrat foarte tare la filmări, şi nu numai, mai ales ca atât eu, cât şi GEØRGE, am fost însoţiţi de jumătăţile noastre. A fost o experienţă inedită, să îmbinăm utilul cu plăcut şi să vedem reacţiile celor prezenţi pe plajă, care au intrat în nebunia noastră. Eu zic că începe distracţia şi cred că şi tu simţi lucrul ăsta",a mărturisit Andreea. 

"Pentru mine este prima oară când lansez o melodie în limba engleză şi sunt bucuros că este alături de Andreea Bănică. Ne-am distrat maxim la filmări şi totul a mers ca pe roate. De la înregistrarea melodiei până la lansarea ei. Sunt sigur că fericirea şi energia pe care am avut-o cu toţii la filmări, se va transmite mai departe către cei care vor viziona videoclipul. Gata! Începe vara şi implicit distracţia! Vă salut cu drag!",declară GEØRGE. 

Piesa "Rain în July" marchează prima colaborare dintre Andreea Bănică şi GEØRGE. Andreea ne-a cucerit de-a lungul timpului cu piese ca "Love in Brasil","Acelaşi iubit",Electrified,"Samba". GEØRGE a lansat la sfârşitul lui 2015 hitul "Nimeni nu-i perfect" (feat JO) şi tot anul trecut a început să compună piese în propriul studio,"Panda Music". 

Vezi noul videoclip aici:Recente

zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg