Andreea Esca a vorbit despre retragerea din PRO TV

2 83091 original jpg jpeg

Este pe sticlă de cand postul tv a început să emită, pe data de 1 decembrie 1995. De atunci, Andreea Esca a fost o prezenţă constantă pe micile ecrane. În timp ce alte vedete au părăsit postul tv, ea a rămas în continuare pe baricade!

Dar Andreea Esca a vorbit despre retragerea din PRO TV. Este o mutare la care orice prezentator se gândeşte, pe măsură ce înaintează în vârstă. Andreea Esca a recunoscut că se gândeşte la plecare, dar nu în viitorul apropiat. Momentan, nimic nu este cert.

„Nu m-am gândit. Sigur că mă gândesc că există multe alte lucruri interesante şi utile pe care aş putea să le fac”, a mărturisit vedeta pentru VIVA!

Vara şi-a petrecut-o într-o vacanţă neobişnuit de lungă, dar a trebuit să îşi încarce bateriile. „Vara mea a fost foarte frumoasă. Vacanţa a fost cam lungă… după gustul meu, dar trebuie să mai încerc şi altceva”, a mai precizat prezentatoarea TV.

image

Este omniprezentă şi are agenda încărcată cu familia, munca şi proiectele pe care le are în desfăşurare. Cu toate astea, nu oboseşte niciodată. „Foarte multă lume mă întreabă apropo de energie. Cred că este pur şi simplu ceva cu care te naşti. Eu cred că moştenesc această energie de la mama”, a adăugat ea.

image

Cât despre progamul ei, e bine definit. Zi de zi face acelaşi lucru: „N-am niciun program bine stabilit. E adevărat că ziua mea se petrece cam la fel. Prima parte a zilei merg la sport, merg la Alist, apoi am câteva întâlniri şi după amiaza mi-a petrec în studioul ştirilor Pro TV.” 

image


Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg