Andreea Esca a vorbit despre retragerea din PRO TV

2 83091 original jpg jpeg

Este pe sticlă de cand postul tv a început să emită, pe data de 1 decembrie 1995. De atunci, Andreea Esca a fost o prezenţă constantă pe micile ecrane. În timp ce alte vedete au părăsit postul tv, ea a rămas în continuare pe baricade!

Dar Andreea Esca a vorbit despre retragerea din PRO TV. Este o mutare la care orice prezentator se gândeşte, pe măsură ce înaintează în vârstă. Andreea Esca a recunoscut că se gândeşte la plecare, dar nu în viitorul apropiat. Momentan, nimic nu este cert.

„Nu m-am gândit. Sigur că mă gândesc că există multe alte lucruri interesante şi utile pe care aş putea să le fac”, a mărturisit vedeta pentru VIVA!

Vara şi-a petrecut-o într-o vacanţă neobişnuit de lungă, dar a trebuit să îşi încarce bateriile. „Vara mea a fost foarte frumoasă. Vacanţa a fost cam lungă… după gustul meu, dar trebuie să mai încerc şi altceva”, a mai precizat prezentatoarea TV.

image

Este omniprezentă şi are agenda încărcată cu familia, munca şi proiectele pe care le are în desfăşurare. Cu toate astea, nu oboseşte niciodată. „Foarte multă lume mă întreabă apropo de energie. Cred că este pur şi simplu ceva cu care te naşti. Eu cred că moştenesc această energie de la mama”, a adăugat ea.

image

Cât despre progamul ei, e bine definit. Zi de zi face acelaşi lucru: „N-am niciun program bine stabilit. E adevărat că ziua mea se petrece cam la fel. Prima parte a zilei merg la sport, merg la Alist, apoi am câteva întâlniri şi după amiaza mi-a petrec în studioul ştirilor Pro TV.” 

image


Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg