Boala Andreei Bălan! De condiţia aceasta suferă Rihanna, Beyonce şi Mariah Carey

1 83088 original jpg jpeg

Cu un deceniu în urmă, sindromul burnout nu exista în vocabularul nostru. De curând a devenit o boală ce afectează sute de români. Printre aceştia se află şi vedete care au acceptat să vorbească liber despre ce li se întâmplă.

Starea de epuizare fizică şi psihică extremă loveşte cele mai diverse categorii socio-profesionale. Burnout, adică sindromul arderii complete, a devenit o boală serioasă. Oamenii încep să o ia în serios din ce în ce mai mult.

Când vine momentul acela în care starea se adânceşte şi simţi că ai ajuns la capătul puterilor, trebuie să ceri ajutor. Printre vedetele care trag un semnal de alarmă asupra bournout-ului se numără: Rihanna, Beyonce, Angelina Jolie, Brad Pitt, Selena Gomez, Justin Bieber, Mariah Carrey, Kirsten Dunst, Miley Cyrus şi Lady Gaga.

În România, sindromul burnout le-a afectat pe vedetele Andreea Bălan, Amalia Năstase şi Constantin Diţă, din Las Fierbinţi.

”Acum câţiva ani am avut sindromul Burnout. La noi sindromul Burnout şi depresia sunt…. Pur şi simplu, nu mai reuşeşti să faci faţă. Am citit cărţi despre asta, am încercat să dorm mai mult, dar conştientizarea este primul pas, pentru că îşi dai seama că eşti într-o situaţie de genul acesta şi trebuie să o repari. Mulţi nu conştientizează. Şi cei din jur trebuie să vadă. Ştiu să fac faţă pentru că sunt de la 12 ani în această industrie. Eu n-am avut nici o pauză în 20 de ani… Dacă n-aş avea treabă ar fi trist. Sunt obişnuită am foarte multe concerte. E normal ca la un moment dat să se adune, dar ştiu să fac faţă, m-am obişnuit, îmi place foarte mult ceea ce fac. Îmi iau energia şi fericirea din aplauzele publicului. Când urc pe scenă şi publicul de aplaudă nu mai contează nimic”, a declarat Andreea Bălan.

image

Beyoncé şi-a amânat un concert în Belgia, în anul 2013, din cauza stării de epuizare. Angelina Jolie este obligată, deoarece are 6 copii, să accepte job după job, dar şi super mamele ajung uneori să sufere de burnout… Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi lui Brad Pitt, în anul 2012.

Selena Gomez a ajuns la reabilitare, în 2014, din această cauză. „Fanii mei sunt foarte importanţi pentru mine şi nu aş vrea să-i dezamăgesc niciodată. Dar ne-a devenit clar, atât mie, cât şi apropiaţilor mei, că, după ce am petrecut atâţia ani punând munca pe primul plan, trebuie să-mi dedic mai mult timp, ca să fiu persoana care pot fi”, spune Selena într-un interviu.

Justin Bieber a vorbit despre burnout şi a făcut referire şi la celebra Amy Winehouse: "Atunci când nu poţi să te duci nicăieri şi să faci nimic de unul singur, devii depresiv. Nu aş dori acest lucru nimănui”.

Mariah Carrey a trecut printr-un burnout în 2001 din cauza unei vieţi tumultoase. „Nu vreau decât să iau o mică pauză sau cel puţin să am parte de o noapte de somn, fără ca cineva să mă bată la cap despre vreun videoclip. Tot ce vreau e să fiu eu însămi şi asta ar fi trebuit să fac din prima clipă. Nu spun eu multe, dar ghiciţi ce? Nu am grijă de mine”, mărturisea atunci vedeta.Recente

 Cum te poate ajuta sarea la curățenie jpg
cea mai buna pozitie in care sa dormi daca sforai, shutterstock jpg
Cum săa te imbraci in functie de forma corpului  Sursa foto Shutterstock 415191826 jpg
tomodel de 91 de ani a pozat topless  sursa   Instagram jpg
Dantura ta nu este asa cum ti ai dori Descopera cum poti obtine zambetul mult visat! jpg
Simți o senzație de uscăciune în zona ochilor și nu știi cum ai putea să te protejezi de radiațiile ce te înconjoară Alege să investești în sănătatea ta vizuală folosind aceste 3 metode jpg
Beneficiile și efectele negative ale soarelui asupra corpului jpg
Un zâmbet de milioane costă foarte puțin dar îți poate oferi foarte multe jpg
Fulgi sau lapte de ovaz in cafea  Sursa foto Shutterstock 1453749629 jpg
Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg