Boala Andreei Bălan! De condiţia aceasta suferă Rihanna, Beyonce şi Mariah Carey

1 83088 original jpg jpeg

Cu un deceniu în urmă, sindromul burnout nu exista în vocabularul nostru. De curând a devenit o boală ce afectează sute de români. Printre aceştia se află şi vedete care au acceptat să vorbească liber despre ce li se întâmplă.

Starea de epuizare fizică şi psihică extremă loveşte cele mai diverse categorii socio-profesionale. Burnout, adică sindromul arderii complete, a devenit o boală serioasă. Oamenii încep să o ia în serios din ce în ce mai mult.

Când vine momentul acela în care starea se adânceşte şi simţi că ai ajuns la capătul puterilor, trebuie să ceri ajutor. Printre vedetele care trag un semnal de alarmă asupra bournout-ului se numără: Rihanna, Beyonce, Angelina Jolie, Brad Pitt, Selena Gomez, Justin Bieber, Mariah Carrey, Kirsten Dunst, Miley Cyrus şi Lady Gaga.

În România, sindromul burnout le-a afectat pe vedetele Andreea Bălan, Amalia Năstase şi Constantin Diţă, din Las Fierbinţi.

”Acum câţiva ani am avut sindromul Burnout. La noi sindromul Burnout şi depresia sunt…. Pur şi simplu, nu mai reuşeşti să faci faţă. Am citit cărţi despre asta, am încercat să dorm mai mult, dar conştientizarea este primul pas, pentru că îşi dai seama că eşti într-o situaţie de genul acesta şi trebuie să o repari. Mulţi nu conştientizează. Şi cei din jur trebuie să vadă. Ştiu să fac faţă pentru că sunt de la 12 ani în această industrie. Eu n-am avut nici o pauză în 20 de ani… Dacă n-aş avea treabă ar fi trist. Sunt obişnuită am foarte multe concerte. E normal ca la un moment dat să se adune, dar ştiu să fac faţă, m-am obişnuit, îmi place foarte mult ceea ce fac. Îmi iau energia şi fericirea din aplauzele publicului. Când urc pe scenă şi publicul de aplaudă nu mai contează nimic”, a declarat Andreea Bălan.

image

Beyoncé şi-a amânat un concert în Belgia, în anul 2013, din cauza stării de epuizare. Angelina Jolie este obligată, deoarece are 6 copii, să accepte job după job, dar şi super mamele ajung uneori să sufere de burnout… Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi lui Brad Pitt, în anul 2012.

Selena Gomez a ajuns la reabilitare, în 2014, din această cauză. „Fanii mei sunt foarte importanţi pentru mine şi nu aş vrea să-i dezamăgesc niciodată. Dar ne-a devenit clar, atât mie, cât şi apropiaţilor mei, că, după ce am petrecut atâţia ani punând munca pe primul plan, trebuie să-mi dedic mai mult timp, ca să fiu persoana care pot fi”, spune Selena într-un interviu.

Justin Bieber a vorbit despre burnout şi a făcut referire şi la celebra Amy Winehouse: "Atunci când nu poţi să te duci nicăieri şi să faci nimic de unul singur, devii depresiv. Nu aş dori acest lucru nimănui”.

Mariah Carrey a trecut printr-un burnout în 2001 din cauza unei vieţi tumultoase. „Nu vreau decât să iau o mică pauză sau cel puţin să am parte de o noapte de somn, fără ca cineva să mă bată la cap despre vreun videoclip. Tot ce vreau e să fiu eu însămi şi asta ar fi trebuit să fac din prima clipă. Nu spun eu multe, dar ghiciţi ce? Nu am grijă de mine”, mărturisea atunci vedeta.Recente

Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
Mituri despre igiena feminina Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara Sfaturi utile 624621179 jpg
Prajitura mozaic cu biscuiti Sursa foto shutterstock 2017645007 jpg
avocado jpg