Andreea Esca şi fiica ei, Alexia, aleargă împreună pentru o cauză nobilă

1 thumbnail andreea si alexia jpg jpeg

Fundaţia Renaşterea organizează pe 25, 26 şi 27 septembrie tradiţională cursă Race for the Cure România, în premieră mondială, în format digital, în acelaşi timp cu 31 de state europene partenere.

Fundaţia Renaşterea organizează pe 25, 26 şi 27 septembrie tradiţionala cursă Race for the Cure România, în premieră mondială, în format digital, în acelaşi timp cu 31 de state europene partenere.

Race for the Cure, cel mai mare şi de succes eveniment de informare şi de strângere de fonduri pentru sănătatea femeii, aflat, în 2020, la cea de-a şasea ediţie, aliniază România la linia de start a Europei în cursa pentru prevenirea şi combaterea cancerului la femei unde anual, conform estimărilor, sunt diagnosticate cu cancer mamar 9.629 de femei la nivel naţional, iar numărul deceselor se ridică la 3.209.

40 de echipe de celebrităţi din România printre care Andreea Esca, Inna, Alexandra Dinu, Iuliana Tudor, Laura Coşoi, Atena Boca sau Ada Condeescu şi-au creat echipele de start în competiţia digitală, iar membrii echipelor sau participanţii singulari pot fi toţi cei care se înscriu cu o donaţie minimă care se va transformă în ecografii, mamografii şi acţiuni de susţinere a pacientelor oncologice din România.

Premiera pe care o aduce ediţia din 2020 este că participarea diasporei la Race for the Cure, de oriunde din Europa, va putea aduce susţinere şi donaţîi femeilor din România pentru prevenţia şi combaterea cancerului de sân, de col uterin sau ovarian fiind o cursă digitală, fără un traseu fix, prestabilit. “Anul acesta, linia de start a evenimentului Race for the Cure nu va fi una fizică, iar locul de alergare poate fi oriunde: pe banda de alergat de acasă, pe aleile din jurul blocului, într-un colţ din România sau oriunde în lume.

Important este să ne înscriem pe platforma raceforthecure.eu, şi apoi să arătăm în online, folosind #RFTC2020 şi #Renasterea2020, că suntem alături de femeile din România, în drumul către combaterea cancerului, prin prevenţie, stil de viaţă sănătos şi investigaţii medicale periodice.

Statisticile sunt alarmante, plasând România pe un nemeritat loc fruntaş în ceea ce priveşte rata mortalităţii în Europa, deoarece prevenţia şi diagnosticarea precoce încă nu sunt prioritare, iar dramele femeilor diagnosticate cu cancer sunt copleşitoare. Haideţi să colorăm Facebook-ul, Instagram-ul, Tik-Tok-ul în roz în zilele Digital Race for the Cure, să donăm şi să-i îndemnăm pe toţi să o facă. Fiecare înscriere e trasformată de Fundaţia Renaşterea în analize medicale pentru femeile defavorizate, analize ce le pot salva viaţa!”, a declarat Mihaela Geoană, Preşedinte şi co-fondator al Fundaţiei Renaşterea.

Procedura de înscriere şi participare, împreună cu toate detaliile şi informaţiile legate de Race for the Cure 2020 şi de acţiunile Fundaţiei Renaşterea se pot găsi pe site-ul oficial al evenimentului internaţional: https://www.raceforthecure.eu/ro/.Recente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg