Andreea Marin, noi detalii intime din viaţa personală: "Noi suntem mai mult decât iubiţi"

5 andreea marin si iubitul jpg jpeg

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate femei din România, un adevărat icon în ceea ce priveşte cariera, aspectul fizic, dar si mod în care reuşeşte să-şi trăiască viaţa.

O prezenţă discretă atunci când vine vorba de cei apropiaţi, "Zâna", aşa cum este supranumită în România, a vorbit în cadrul unui interviu despre iubirea pe care o trăieşte cu Adrian Brâncoveanu, dar şi despre relaţia pe care acesta o are cu fiica sa, Violeta, copilul din căsătoria cu Ştefan Bănică. 

Citeşte şi: Mihai Mitoşeru a dezvăluit ce a dus la divorţul de Noemi: ”Nu trebuia să fac atât de urât!”

"Ea este ditamai omuleţul şi este parte din povestea noastră. De fapt, fără Violeta nu există nimic pentru nimeni. În fiecare zi au porţia lor de joacă cu mingea prin casă, cu pernele, îmi mai sparg tablouri, dar trec peste pentru că îi iubesc", a spus Andreea Marin la ”Agenţia VIP”. 

Andreea Marin a trecut prin mai multe despărţiri şi divorţuri, însă nu a renunţat niciodată la a iubi cu adevărat. Omul care îi este alături în prezent o susţine întru totul şi spune despre ea că este specială. Adrian Brâncoveanu este numele celui care are în prezent inima Andreei Marin.

Citeşte şi: Alex Velea, momente dificile în Asia: "Ni s-a lipit burta de spate. Cred că am o faţă mult prea agresivă"

„Mie mi se pare că atunci când spui «e iubitul meu» e deja prea puţin» pentru că noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii. Noi suntem mai mult decât iubiţi. Noi suntem un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, evoluăm, construim împreună şi sper să trăim mulţi ani şi buni, la fel. (...) Cred că ceea ce e frumos este să trăieşti, să construieşti, să trăieşti demn şi cu bucurie alături de omul de lângă tine” a mai spus Andreea Marin.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg