Andreea Marin s-a gândit la suicid din cauza bolii

Andreea Marin s a gândit la suicid din cauza bolii jpeg

Ca multe alte vedete, când presiunea e prea mare, simţi nevoia să te eliberezi. Printr-o situaţie de acest gen a trecut şi Andreea Marin care a mărturisit că s-a gândit la suicid din cauza bolii. Gândurile negre i-au trecut prin cap după ce a născut.

Vedeta tv a oferit un interviu postului Antena Stars. În el, Andreea Marin a mărturisit că a suferit de depresie după ce a născut. A căutat ajutor la un specialist care i-a oferit pastile. Din nefericire, medicamentele i-au agravat starea.

Andreea Marin s-a gândit la suicid din cauza depresiei

„A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie.

4 andreea marin s a gandit la suicid din cauza bolii 2 jpg jpeg

Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit”, a povestit Andreea Marin.

Citeşte şi: Andreea Marin, schimbare totală de look! A renunţat la brunet

„Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă”, a mai spus Zâna Surprizelor.

5 andreea marin s a gandit la suicid din cauza bolii 3 jpg jpeg

Citeşte şi: Andreea Marin: «Întotdeauna am fost un spirit liber»Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg