Andreea Marin s-a gândit la suicid din cauza bolii

Andreea Marin s a gândit la suicid din cauza bolii jpeg

Ca multe alte vedete, când presiunea e prea mare, simţi nevoia să te eliberezi. Printr-o situaţie de acest gen a trecut şi Andreea Marin care a mărturisit că s-a gândit la suicid din cauza bolii. Gândurile negre i-au trecut prin cap după ce a născut.

Vedeta tv a oferit un interviu postului Antena Stars. În el, Andreea Marin a mărturisit că a suferit de depresie după ce a născut. A căutat ajutor la un specialist care i-a oferit pastile. Din nefericire, medicamentele i-au agravat starea.

Andreea Marin s-a gândit la suicid din cauza depresiei

„A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie.

4 andreea marin s a gandit la suicid din cauza bolii 2 jpg jpeg

Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit”, a povestit Andreea Marin.

Citeşte şi: Andreea Marin, schimbare totală de look! A renunţat la brunet

„Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă”, a mai spus Zâna Surprizelor.

5 andreea marin s a gandit la suicid din cauza bolii 3 jpg jpeg

Citeşte şi: Andreea Marin: «Întotdeauna am fost un spirit liber»Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg