Andreea Raicu, îngrijorată de explozia de cazuri de coronavirus: ”Nimeni nu prevestea situaţia dezastruoasă!”

1 andreea raicu 20180320 0560 jpg jpeg

Creşterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus a speriat-o teribil pe Andreea Raicu, care s-a arătat extrem de preocupată de ce se întâmplă în prezent.

Vedeta a fost în Toscana în urmă cu trei săptămâni, în vizită la o prietenă, iar acum s-a arătat îngrijorată de coronavirus.

Andreea Bălan şi George Burcea, prima întâlnire după ce au anunţat divorţul. Ce decizie a luat artista

„Nu pot să mă fac că nu există un subiect care mi-a acaparat gândurile în ultimele zile. Poate şi pentru faptul că am vorbit mult cu prietena mea care locuieşte în Italia, în Toscana. În urmă cu trei săptămâni, când am vizitat-o, era linişte acolo, nimeni nu prea vorbea despre acest subiect. Deşi erau două cazuri izolate în Roma de circa trei săptămâni, nimeni nu privea situaţia cu prea multă îngrijorare. În Lombardia încă nu fusese depistat niciun caz. De atunci până azi în Italia sunt 9172 de cazuri şi peste 463 de decese. Până azi Lombardia a fost izolată împreună cu alte 14 provincii, peste 16 000 000 oameni au revenit în zona rosie ceea ce înseamnă că nimeni nu are voie să părăsească această zonă. În seara asta guvernul italian decide să extindă decizia asupra întregii peninsule!! De ce? Pentru a nu răspândi virusul care se împrăştie cu o viteza amenţitoare”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Laura Cosoi, noi mărturisiri despre sarcină: ”Am aflat înainte de Crăciun!” Câte kilograme a luat vedeta

De asemenea, ea a precizat că românii aflaţi în Peninsulă sunt extrem de panicaţi şi vor să vină cât mai repede în ţară, în ciuda pericolului pe care îl reprezintă pentru ceilalţi.

„O serie de români, cum au aflat de această situaţie şi-au strâns bagajele, s-au suit în trenuri, maşini sau în ce au gasit şi au fugit unde au vazut cu ochii, mulţi dintre ei spre Romania. Aici foarte puţini oameni sunt conştienţi de ceea ce se întâmplă. Tuşesc fără să îşi acopere gura sau o fac cu mana cu care ulterior ating diverse obiecte sau faţa şi zonele de acces către căile respiratorii. Multor romani veniţi din străinătate li s a spus să stea acasă. Nici nu s-au gândit pe motiv că ei nu au nimic”, a mai spus ea.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg