Angajatul lui Lady Gaga, atacat în timp ce îi plimba câinii, a lovit hoţii cu o sticlă de şampanie. Cum se simte el acum

1 lady gaga jpg jpeg

La un an de la episodul când doi dintre câinii artistei Lady Gaga au fost furaţi, iar Ryan Fischer, bărbatul care îi plimba, a fost atacat, aflăm cum au stat lucrurile şi cum a reuşit să scape cu viaţă.

Doi dintre buldogii francezi ai lui Lady Gaga, Koji şi Gustav, au fost răpiţi în timpul unui jaf armat, care a avut loc în Los Angeles. În urma evenimentului, Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru cine reuşeşte să îi aducă înapoi câinii. Strategia ei a avut succes, deoarece animalele au fost găsite şi înapoiate de către o femeie, care nu avea legătură cu atacul armat. Dar ce s-a întâmplat în tot acest timp cu bărbatul care îi plimba câinii?

Citeşte şi:

Lady Gaga, supravieţuitoarea unui viol repetat. „Am durere cronică şi simptom post-traumatic

Transformarea spectaculoasă a artistei Lady Gaga în Patrizia Reggiani. Cum i-au ascuns specialiştii tatuajele

Momentul în care cei doi câini au fost furaţi a fost surprins de camerele de supraveghere. În timpul atacului, angajatul care îi plimba animalele de companie a fost împuşcat cu un pistol semi-automat în plămân. El a fost transportat de urgenţă la spital, iar în tot acest timp, Ryan s-a luptat pentru viaţa sa.

O sticlă de şampanie i-a salvat viaţa?

El a povestit, de curând, pentru „Mirror‟, cum s-a desfăşurat întregul episod. Ryan a spus că a s-a simţit confuz în momentul în care trei bărbaţi au sărit din maşină, au scos o armă şi i-au cerut să se predea. Bărbatul a încercat să se apere cu ajutorul unei sticle de şampanie, pe care tocmai o cumpărase de la un magazin din apropriere.

„Câinele a lătrat, iar apoi un bărbat m-a împuşcat. Am încercat imediat să chem ajutor, dar mi-am dat seama că sângeram din plămâni şi că pierd din ce în ce mai mult aer‟, a povestit el.

În urma incidentului, Ryan a stat o săptămână în spital pentru recuperare. O parte din plămân a fost îndepărtat şi, ca urmare, el suferă de probleme de respiraţie şi de mobilitate.

Poliţia i-a acuzat pe James Jackson, în vârstă de 19 ani, pe Jaylin White, în vârstă de 20 de ani, şi pe Lafayette Whaley, în vârstă de 28 de ani, de tentativă de omor şi jaf armat. Şedinţa de judecată va avea loc pe 5 aprilie. Bărbaţii au pledat nevinovaţi.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg