Angajatul lui Lady Gaga, atacat în timp ce îi plimba câinii, a lovit hoţii cu o sticlă de şampanie. Cum se simte el acum

1 lady gaga jpg jpeg

La un an de la episodul când doi dintre câinii artistei Lady Gaga au fost furaţi, iar Ryan Fischer, bărbatul care îi plimba, a fost atacat, aflăm cum au stat lucrurile şi cum a reuşit să scape cu viaţă.

Doi dintre buldogii francezi ai lui Lady Gaga, Koji şi Gustav, au fost răpiţi în timpul unui jaf armat, care a avut loc în Los Angeles. În urma evenimentului, Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru cine reuşeşte să îi aducă înapoi câinii. Strategia ei a avut succes, deoarece animalele au fost găsite şi înapoiate de către o femeie, care nu avea legătură cu atacul armat. Dar ce s-a întâmplat în tot acest timp cu bărbatul care îi plimba câinii?

Citeşte şi:

Lady Gaga, supravieţuitoarea unui viol repetat. „Am durere cronică şi simptom post-traumatic

Transformarea spectaculoasă a artistei Lady Gaga în Patrizia Reggiani. Cum i-au ascuns specialiştii tatuajele

Momentul în care cei doi câini au fost furaţi a fost surprins de camerele de supraveghere. În timpul atacului, angajatul care îi plimba animalele de companie a fost împuşcat cu un pistol semi-automat în plămân. El a fost transportat de urgenţă la spital, iar în tot acest timp, Ryan s-a luptat pentru viaţa sa.

O sticlă de şampanie i-a salvat viaţa?

El a povestit, de curând, pentru „Mirror‟, cum s-a desfăşurat întregul episod. Ryan a spus că a s-a simţit confuz în momentul în care trei bărbaţi au sărit din maşină, au scos o armă şi i-au cerut să se predea. Bărbatul a încercat să se apere cu ajutorul unei sticle de şampanie, pe care tocmai o cumpărase de la un magazin din apropriere.

„Câinele a lătrat, iar apoi un bărbat m-a împuşcat. Am încercat imediat să chem ajutor, dar mi-am dat seama că sângeram din plămâni şi că pierd din ce în ce mai mult aer‟, a povestit el.

În urma incidentului, Ryan a stat o săptămână în spital pentru recuperare. O parte din plămân a fost îndepărtat şi, ca urmare, el suferă de probleme de respiraţie şi de mobilitate.

Poliţia i-a acuzat pe James Jackson, în vârstă de 19 ani, pe Jaylin White, în vârstă de 20 de ani, şi pe Lafayette Whaley, în vârstă de 28 de ani, de tentativă de omor şi jaf armat. Şedinţa de judecată va avea loc pe 5 aprilie. Bărbaţii au pledat nevinovaţi.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg