Anna Lesko nu-şi mai doreşte relaţii de lungă durată: "E drăguţ la început. Apoi începi să dai raportul"

6 anna lesko dezbracata sexy topless 1 jpg jpeg

Anaa Lesko este una dintre cele mai sexy artiste din muzica românească. Femeie de carieră şi mama, Anna a dovedit mereu că nimeni şi nimic nu poate sta în calea viselor sale. Şi-a dorit să aibă succes şi a muncit din răsputeri să îşi contureze o carieră în showbiz.

Recent, Anna şi-a anunţat fanii că s-a despărţit de tatăl copilului său. Ea şi DJ Vinnie au luat-o pe drumuri separate la începutul lunii august, iar de atunci artista s-a dedicat întru totul muzicii.

Citeşte şi: Anna Lesko şi DJ Vinnie nu s-au despărţit în relaţii bune! Motivul pentru care l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei

Referitor la relaţii de lungă durată, Anna Lekso pare să fi luat o decizie radicală.

“E drăguţ la început:). Se mută impreună. Fac cunostintă cu obiceiurile, gusturile, preferintele fiecăruia, ciudăţeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu uşa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri inveţi să le accepţi iar altele sunt ofensive, pur şi simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari si creste sentimentul de siguranţă. Incepi să dai "raport" unde eşti, cu cine eşti, ce faci, ce vei face în urmatoarele 10 minute si până când vă veţi vedea la sfarsitul zilei, etc... Familiaritatea asta de multe ori se dovedeste a fi un anti-afrodiziac ✌️", a scris Anna Lesko pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Ioana Ginghină a recunoscut că a mers la psiholog după ce a văzut imaginile cu Papadopol şi noua iubită

Imaginile sexy pe care Anna Lesko obişnuieşte să le publice pe internet sunt pe placul bărbaţilor, însă multe femei au criticat-o dur. Artista a postat un mesaj dur, ce a stârnit numeroase reacţii în mediul virtual.

"Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoţi capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă şi de a jumuli pe vreo „curajoasă” care te orbeşte trecând stradă. Eşti rea şi neagră în cerul gurii, latri toată ziua până şi la umbră ta. (…)Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea şi sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată şi pe care am cultivat-o în dealungul anilor. Evident că „boală” de care suferi tu nu te lasă să vezi altfel decât negativ explorarea feminităţii mele. Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex appeal puternic, asumat şi cu un mesaj artistic dacă poţi să-l citeşti printre rânduri.(…)

Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mama imorală. Serios?! Cine eşti tu să dai sfaturi sau să ai o opinie sau să judeci atât de aspru statutul meu de mama ,darul suprem de la Dumnezeu?! Ce ştii tu despre mine?! Nimic! Nu poţi forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei", a fost reacţia acidă a vedetei. Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg