Apa cu clorofilă, băile de sunet și masca cu petrol - toate încercate de Gwyneth Paltrow!

Actrița de la Hollywood este adepta unor metode de întreținere… neortodoxe, despre care vorbește cu mare sinceritate și convingere.

image

Gwyneth Paltrow s-a transformat, peste noapte, într-un guru al wellness-ului și nu ezită să recomande lumii întregi secretele neconvenționale ale frumuseții ei atât fizice, cât și interioare, spirituale, psihice. Întrebată ce preferă să consume atunci când dorește să se simtă bine din toate punctele de vedere, actrița nu spune „Nu!” „ciupercilor magice”, adică halucinogene.  

„Psilocibina?”, întreabă ea în timp ce a stat de vorbă cu jurnalistul de la People. Psilocibina este un compus organic natural, găsit în fungi, care are efect psihedelic. Consumă vedeta de 51 de ani așa ceva? „Da! O să spun că da! Eu cred că psihedelicele sunt și vor fi cea mai tare chestie în tratarea tulburărilor mentale. Există cercetări uluitoare despre efectele acestor tratamente”, a conchis diva hollywoodiană.

„Ciupercile magice” au ca ingredient principal această psilocibină, care este consumată pentru efectul ei halocinogen, după cum ne spun specialiștii. Aceștia sunt de părere că drogurile psihedelice sunt denumite astfel pentru simplul fapt că afectează toate simțurile și alterează modul de a gândi al persoanei în chestiune, sentimentele și concepția asupra timpului.

În ceea ce privește „slugging-ul”, adică băgarea întregii fețe într-un jeleu de petrol cu scopul de a-ți hidrata tenul, Gwyneth are rezervele ei. „În Elveția, toată lumea face slugging. Dar e cam… lipicios”, spune Paltrow, care a încercat o astfel de hidratare, dar nu de multe ori.   

Fondatoarea site-ului Goop susține că adoră apa cu lămâie, băile cu sunete, sauna, dușurile reci și melatonina, atunci când simte nevoia de așa ceva. Mai mult, este adepta apei cu clorofilă și a plasturilor pentru coșuri.

Gwyneth Paltrow nud jpg

Gwyneth Paltrow e de părere că apa cu lămâie e „foarte bună pentru corp” și că este extrem de eficientă în eliminarea toxinelor din organism. „E bună de băut dimineața pe stomacul gol”, a declarat cea care încearcă adesea băile cu sunete, doar pentru că „sunt vindecătoare”. Iar saună face de câteva ori pe săptămână obligatoriu.

„Pot spune multe lucruri bune despre terapia cu apă caldă și rece. Toți cei care trăiec mult sunt adepții dușurilor reci”, susține vedeta de la Hollywood. Când vine seara și își dorește un somn odihnitor, starul ia melatonină, ca să o ajute să adoarmă. În ceea ce privește apa cu clorofilă, o consumă pentru că „foarte atrăgătoare”.

Ei bine, acestea sunt câteva dintre secretele frumuseții și stării de bine ale actriței Gwyneth Paltrow. Dacă suntem sau nu de acord cu ea, rămână, însă, de văzut.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg