De ce nu doarme Gwyneth Paltrow cu soțul ei în același pat

Gwyneth Paltrow (50 de ani) a decis să doarmă separat de Brad Falchuk (52 de ani), bărbatul alături de care a mers în fața altarului în urmă cu cinci ani de zile. Cu ce o ajută această strategie? 

image

Gwyneth Paltrow și soțul ei, producătorul Brad Falchuk, au o relație atipică. La începutul relației, cei doi au locuit împreună decât patru zile pe săptămână, iar în restul timpului Brad Falchuki a stat în locuința proprie. De ce au decis vedetele să doarmă împreună decât patru zile pe săptămână? 

Citește și: Gwyneth Paltrow și-a întrecut tatăl! Ele sunt vedetele care au câștigat mai multe premii decât părinții lor 

Motivul pentru care Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk au locuit separat

Pentru Gwyneth Paltrow, dormitul separat de partener este un ingredient vital din rețeta unei căsnicii fericite și longevive. Această strategie ar fi una benefică atât pentru cuplu, cât și pentru relația cu copiii: „Cu copiii adolescenți trebuie să te comporți cu grijă. Adolescența este o etapă destul de intensă‟, a spus actrița, cunoscută pentru rolurile din „Iron Man‟, „Proof‟ și „Bounce‟, conform „Insider‟.

Patrow are alături de fostul soț, cântărețul Chris Martin, doi copii, pe Moses și Apple, iar Brad Falchuk are, de asemenea, doi copii din căsnicia sa anterioară, Isabella și Brody. 

Citește și: Ce este terapia rectală cu ozon? A încercat-o actrița Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow: „Felul în care trăim sună ideal‟

Potrivit actriței, faptul că la începutul relației nu a locuit împreună cu Brad Falchuk a ajutat-o să mențină scânteia vie în relație, lucru apreciat inclusiv de apropiații cuplului: „Oh, toți prietenii mei căsătoriți spun că felul în care trăim sună ideal și nu ar trebui să schimbăm nimic‟. „Cred că dacă ambii oameni din relație sunt dispuși să o facă, atunci totul va fi mult mai ușor, a declarat actrița. 

La vârsta de 50 de ani, Gwyneth Paltrow se află într-o formă fizică de excepție. Ea a inclus în rutina de îngrijire uleiul de cocos, care o ajută să aibă o piele fermă, dar și exercițiile fizice, scrie „Bright Side”. În ceea ce privește dieta pe care o urmează, actrița a atras atenția publicului când a declarat că obișnuiește să consume „alimente care îi calmează organismul‟, și anume: bulion cu oase, multe legume și carbohidrați sănătoși. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram @gwynethpaltrow 



Recente

ten frumos jpg
Britney Spears  jpg
Courteney Cox si Matthew Perry  jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg