Ariana Grande, cerințe inedite pentru angajați. Ce se întâmplă când nu vrea să meargă pe jos

Să lucrezi cu Ariana Grande (29 de ani) poate să-ți aducă beneficii, însă și responsabilități pe măsură. Vedeta știe cum să se impună în fața staffului ei, având pretenții inedite. 

image

De-a lungul timpului, cântăreața Ariana Grande a știut cum să-și atragă simpatia fanilor, însă și antipatia oamenilor din jur. Cântăreața a fost numită de tabloide „diva răsfățată‟, deoarece în unele momente prezenta un comportant nejustificat de vedetă alintată. Asta o știu și persoanele care îi sunt aproape, deoarece ea s-a impus în fața angajaților săi din staff, cu pretenții speciale, care ar lăsa-o până și pe miliardara Paris Hilton cu gura căscată. Astăzi îți prezentăm o mică parte dintre ele! 

Citește și: Ariana Grande, povestea uneia dintre cele mai influente persoane din lume. De pe scena teatrului în turneele muzicale internaționale 

Are un angajat care îi ține sticla cu apă

Pentru că nu își dorește sub nicio formă să se deshidrateze, Ariana Grande îi cere asistentului său să aibă mereu la el o sticlă cu apă potabilă. De altfel, în timp ce se afla la premiile pentru adolescenți de la „BBC 1‟, în anul 2014, ea a fost surprinsă în timp ce a țipat la angajatul său, cerându-i apa: „La un moment dat, apa era prea caldă pentru ea, așa că a scuipat-o!‟, a declarat o sursă pentru revista „Star‟. 

Vezi și: Chaka Khan, despre Ariana Grande: „S-o ia dracu'! N-o să mai cânt cu o vițică

I se gătesc preparate speciale 

De când a renunțat la consumul de carne, Ariana urmează un regim special pe bază de legume și fructe. Indiferent de momentul anului sau de locul în care se află, ea își dorește ca în meniul ei să se afle căpșuni, deoarece sunt fructele sale preferate.

Vrea să fie ținută în brațe

Când este obosită și nu are chef să meargă pe jos, Ariana Grande le cere angajaților să fie purtată în brațe, la fel ca pe un bebeluș. „Spune că nu vrea ca picioarele ei prețioase să lovească podeaua‟, a mărturisit o sursă pentru revista „Life&Style‟. 

Nici animalele ei nu stau mai prejos! 

Pentru că artista este o mare iubitoare de animale, ea își dorește ca angajații să îi îngrijească câinii într-un mod special. De pildă, câinii Arianei Grande merg oriunde cu ea în concerte, au propriul apartament și sunt extrem de bine îngrijiți în timpul șederii lor. În timpul unei vizite în Scoția, câinii artistei au primit biscuiți personalizați pentru câini în formă de os, lenjerie de pat cu blană și li s-au oferit zgărzi din tartan, special concepute pentru ei. 

Sursă foto: Instagram @arianagrande  



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg