De ce a fugit Brooke Shields dezbrăcată după ce și-a pierdut virginitatea

Era cunoscută ca „cea mai faimoasă virgină din lume”! Însă, atunci când s-a întâmplat marele moment, n-a fost deloc o experiență plăcută. Ce s-a întâmplat?

image

Noul documentar, denumit „Pretty Baby: Brooke Shields” și difuzat de canalul TV Hulu, ne dezvăluie lucruri uluitoare despre una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. De pildă, am aflat despre momentul șocant în care Brooke a fugit „goală-goluță” din camera în care tocmai făcuse sex pentru prima dată în viața ei cu actorul care l-a interpretat pe Superman acum aproape 40 de ani.

Shields și-a adus aminte cum actorul Dean Cain era „mai confortabil cu latura sexuală” a relației lor. „Voiam să sar direct la intimitate și angajament. A trebuit să ne învățăm unul pe altul despre fiecare în parte”, a explicat vedeta de la Hollywood.

De ce a reacționat așa Brooke? „Am simțit un soi de regret că am pierdut ocazia de a-mi înțelege sexualitatea”, a dezvăluit actrița. „Mi-e milă de acea fată care eram atunci! Era destul de matură astfel încât să-și cunoască propriul corp. Doar că n-am atins vreun moment important atunci, l-am ratat”, a continuat vedeta să explice.

Înainte de idila ei cu Cain, Shields era sexualizată ca actriță extrem de tânără la Hollywood. A jucat rolul unei prostituate în 1978, în filmul „Pretty Baby”, când n-avea mai mult de 11 ani și-a apărut goală în secvențe explicite din filmul „Laguna albastră”, trei ani mai târziu. Iar acest lucru n-ar fi fost aprobat în zilele noastre.

Faimosul fost model a fost etichetat ca „cea mai faimoasă virgină din lume” când a scris în autobiografia sa, „On Your Own” (n.r. De una singură), din 1985, când recunoscuse că nu făcuse sex până atunci niciodată. Asemenea dezvăluire a regretat-o ulterior amarnic.

image

„A fost o greșeală a mea să fiu atât de deschisă despre virginitatea mea, pentru că m-a urmărit acea declarație pentru totdeauna”, a recunoscut ea în podcastul „Now What? With Brooke Shields”, în noiembrie 2022.

Care au fost urmările declarației sale sincere?

În primul rând, primea întrebări nesfârșite de la copii, care voiau sfaturi despre cum să faci sex cu cineva, apoi bărbații n-au ratat ocazia de a-i pune întrebări nerușinate despre sex. „Simplul fapt că eram în prim plan, m-am făcut mai rezistentă la ceea ce avea să urmeze în cariera mea hollywoodiană, ceea ce n-a fost deloc ușor”, a continuat vedeta să explice.

Tot în documentarul de pe Hulu, actrița a vorbit despre cum a fost violată la 20 și ceva de ani, o experiență chiar și mai traumatizantă decât pierderea virginității, care a făcut-o să fugă din camera în care a fost pentru prima dată intimă cu un bărbat doar pentru că a regretat mult momentul.

Foto - Shutterstock



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg