De ce n-a luat Jennifer Aniston în calcul adopția?

Faimoasa actriță de la Hollywood și-a dorit copii, însă visul de-a deveni mamă nu i s-a îndeplinit nici până acum. De ce nu adoptă un copil?

image

Viața personală a lui Jennifer Aniston a ținut prima pagină a tabloidelor decenii întregi, vedeta recunoscând că zvonurile care au circulat cu privire la vreo sarcină sau adopție a ei au rănit-o profund.  

Anul trecut, starul serialului „Prietenii tăi” a dezvăluit, într-un interviu de-o sinceritate uluitoare, că a făcut, în trecut, tratamente hormonale pentru a obține o sarcină, dar n-a avut succes. Jennifer a recunoscut că a renunțat la ideea de-a rămâne însărcinată, însă fanii ei se gândesc tot mai intens la singura opțiune care a mai rămas valabilă – adopția.

„Unele femei sunt făcute să devină soții și mame. Nu știu dacă e ceva ce mi se potrivește mie”, a declarat vedeta în 2018, în revista Elle. Apoi, în 2021, Aniston a captat iar atenția întregii lumi când a spus că nu se simte „incompletă” doar pentru că nu are copii. „Da, e posibil să devin mamă la un moment dat. Dar nu-mi doresc să cunosc maternitatea pentru că mă simt incompletă în vreun fel”, a adăugat ea.

Totuși, Jen s-a concentrat pe carieră în tinerețe și apoi a luat în calcul maternitatea. Totuși nu era prea târziu pentru ea. Când avea 30 și ceva de ani și 40 de ani, a făcut tot ce i-a stat în putință ca să devină mamă, ne informează ea în interviul din Allure, din 2022.

„Când aveam 30 și ceva de ani spre 40, am trecut prin niște momente grele. Am încercat să rămân gravidă”, a recunoscut ea. Jennifer a dezvăluit că a făcut FIV și că recurs și la alte metode pentru a încerca să conceapă un copil. „Am făcut fertilizări in vitro, beam ceaiuri chinezești, făceam tot ce puteam pentru a obține o sarcină”.

„Aș fi dat orice pe lumea asta ca să-mi fi spus și mie cineva să-mi îngheț ovulele. Dar nu m-am gândit la asta, iar acum e prea târziu pentru mine să mai pot face ceva în această privință”, a declarat Aniston anul trecut.

N-a devenit mamă, însă nu regretă nimic din ceea ce i s-a întâmplat, pentru că este cine este astăzi tocmai pentru că are experiența pe care o are. Jennifer și-a făcut cunoscută dorința de-a avea un copil biologic, nu unul adoptat, cum are fostul ei soț, Brad Pitt.

Jennifer n-a spus niciodată că se opune adopției, dar nici nu ne-a lăsat să credem că este o opțiune pentru ea. Totuși, nu se știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Poate că vedeta de la Hollywood este în plin proces de potrivire cu vreun bebeluș abandonat de părinții lui biologici.

Revista In Touch a publicat un articol în acest sens. „Jennifer Aniston s-a decis să adopte o fetiță și se află în plin proces de introspecție privind acest subiect”, a spus o sursă din apropierea actriței. Este așa sau nu? Nu se știe încă. Rămâne de văzut dacă ia în calcul această opțiune sau nu. Până acum, nu s-a concretizat nimic.

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg