De ce n-a luat Jennifer Aniston în calcul adopția?

Faimoasa actriță de la Hollywood și-a dorit copii, însă visul de-a deveni mamă nu i s-a îndeplinit nici până acum. De ce nu adoptă un copil?

image

Viața personală a lui Jennifer Aniston a ținut prima pagină a tabloidelor decenii întregi, vedeta recunoscând că zvonurile care au circulat cu privire la vreo sarcină sau adopție a ei au rănit-o profund.  

Anul trecut, starul serialului „Prietenii tăi” a dezvăluit, într-un interviu de-o sinceritate uluitoare, că a făcut, în trecut, tratamente hormonale pentru a obține o sarcină, dar n-a avut succes. Jennifer a recunoscut că a renunțat la ideea de-a rămâne însărcinată, însă fanii ei se gândesc tot mai intens la singura opțiune care a mai rămas valabilă – adopția.

„Unele femei sunt făcute să devină soții și mame. Nu știu dacă e ceva ce mi se potrivește mie”, a declarat vedeta în 2018, în revista Elle. Apoi, în 2021, Aniston a captat iar atenția întregii lumi când a spus că nu se simte „incompletă” doar pentru că nu are copii. „Da, e posibil să devin mamă la un moment dat. Dar nu-mi doresc să cunosc maternitatea pentru că mă simt incompletă în vreun fel”, a adăugat ea.

Totuși, Jen s-a concentrat pe carieră în tinerețe și apoi a luat în calcul maternitatea. Totuși nu era prea târziu pentru ea. Când avea 30 și ceva de ani și 40 de ani, a făcut tot ce i-a stat în putință ca să devină mamă, ne informează ea în interviul din Allure, din 2022.

„Când aveam 30 și ceva de ani spre 40, am trecut prin niște momente grele. Am încercat să rămân gravidă”, a recunoscut ea. Jennifer a dezvăluit că a făcut FIV și că recurs și la alte metode pentru a încerca să conceapă un copil. „Am făcut fertilizări in vitro, beam ceaiuri chinezești, făceam tot ce puteam pentru a obține o sarcină”.

„Aș fi dat orice pe lumea asta ca să-mi fi spus și mie cineva să-mi îngheț ovulele. Dar nu m-am gândit la asta, iar acum e prea târziu pentru mine să mai pot face ceva în această privință”, a declarat Aniston anul trecut.

N-a devenit mamă, însă nu regretă nimic din ceea ce i s-a întâmplat, pentru că este cine este astăzi tocmai pentru că are experiența pe care o are. Jennifer și-a făcut cunoscută dorința de-a avea un copil biologic, nu unul adoptat, cum are fostul ei soț, Brad Pitt.

Jennifer n-a spus niciodată că se opune adopției, dar nici nu ne-a lăsat să credem că este o opțiune pentru ea. Totuși, nu se știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Poate că vedeta de la Hollywood este în plin proces de potrivire cu vreun bebeluș abandonat de părinții lui biologici.

Revista In Touch a publicat un articol în acest sens. „Jennifer Aniston s-a decis să adopte o fetiță și se află în plin proces de introspecție privind acest subiect”, a spus o sursă din apropierea actriței. Este așa sau nu? Nu se știe încă. Rămâne de văzut dacă ia în calcul această opțiune sau nu. Până acum, nu s-a concretizat nimic.

Foto - ShutterstockRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg