Aşa îndepărtezi părul facial la tine acasă

1 79529 original jpg jpeg

Îndepărtarea părului facial cu ceară poate fi dureroasă şi poate lăsa pielea iritată. Cu siguranţă nu-ţi doreşti acest lucru, mai ales înainte unui eveniment important din viaţa ta, aşadar iată câteva metode la care poţi apela cu încredere!

Din păcate, părul facial nu este o trăsătură specifică doar bărbaţilor, el reprezentând o problemă inestetică pentru femei. În unele cazuri, acesta este închis la culoare şi gros, încât trebuie musai îndepărtat. Cauzele pentru apariţia părului facial sunt multiple, printre acestea numărându-se moştenirea genetică, nivelul crescut al stresului care duce la schimbările hormonale, sarcina, menopauza, cremele cu steroizi sau etnia.

Zahăr şi suc de lămâie

Ai nevoie de:

- 2 linguriţe de zahăr

- 2 linguriţe de lămâie

- 8 linguriţe de apă

Amesteci zahărul împreună cu zeama de lămâie şi cu apa şi le pui într-un vas, pe foc, aproximativ 5-6 minute. Îndepărtezi de pe foc, laşi să se răcească şi aplici pe zonele în care vrei să scapi de părul inestetic. După 20 de minute, după ce s-a întărit, tragi în sensul invers al creşterii firelor de păr. Clăteşti cu apă călduţă şi masezi pielea cu mişcări circulare. Particulele de zahăr acţionează precum un agent exfoliant. Acest mixt trebuie aplicat regulat, de 3 ori pe săptămână, rezultatele apărând după câteva săptămâni de la prima utilizare.

Lămâie şi miere

- 2 linguriţe de zahăr

- 2 linguriţe zeamă de lămâie

- 1 linguriţă de miere

- 1 linguriţă de amidon de porumb

Cum se prepară:

Amesteci zahărul împreună cu zeama de lămâie şi cu mierea. Încălzeşti 3 minute, până devine ca o ceară. Dacă vrei să o faci mai subţire, poţi să adaugi o linguriţă de apă şi o laşi să se răcească puţin. Aplici amidonul de porumb pe zonele în care vrei să scapi de păr, apoi pasta obţinută. Acoperi cu o bucată de pânză, aştepţi să se usuce şi tragi în direcţia opusă creşterii firelor de păr. Se recomandă aplicarea de 2-3 ori pe săptămână. Această metodă de epilare este recomandată în special femeilor cu pielea uscată.

Fulgi de ovăz şi banane

Ai nevoie de:

-2 linguriţe de fulgi de ovăz

-1 banană

Amesteci fulgii de ovăz cu o banană zdrobită. Aplici pasta obţinută pe zonele vizate, prin mişcări circulare. Masezi aproximativ 15 minute, în direcţia opusă creşterii firelor de păr. La final, limpezeşti cu apă călduţă. Se recomandă folosirea acestei paste o dată pe săptămână, putând fi folosită pentru toate tipurile de ten.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg