Așa se mențin în formă! Ce diete urmează vedetele când vor să slăbească?

Obținerea siluetei ideale este o provocare prin care trec și vedetele internaționale. Când se confruntă cu kilograme în plus, celebritățile iau imediat măsuri și urmează diete drastice! 

image

Silueta subțire cu muncă se întreține! Cel puțin, acest principiu se aplică în cazul vedetelor de la Hollywood, precum: Jennifer Aniston, Megan Fox, Scarlett Johansson și Halle Berry, care își impun restricții alimentare când vor să slăbească. 

Cine ține Post Intermitent?  

Postul Intermitent este o metodă alimentară, care implică alternarea perioadelor de alimentație normală cu perioade de post, în car nu se consumă nimic. Cea mai cunoscută metodă este 16/8, când se pot mânca alimente timp de 8 ore cu 16 ore pauză. Jennifer Aniston, Terry Crews, Scarlett Johansson și Mark Wahlberg sunt adepții Postului Intermitent și îl adoptă când vor să scape de kilogramele în plus.

Studiile arată că această metodă îmbunătățește sănătatea metabolică, ajută la pierderea în greutate, reglează nivelul de zahăr din sânge și susține longevitatea, însă are și dezavantaje. În timpul ferestrei de post, poți experimenta poftă de mâncare crescută, iritabilitate și dificultăți de concentrare. De asemenea, Postul Intermitent se recomandă a fi ținut pe o perioadă scurtă de timp, deoarece pe termen lung duce la pierdere musculară. 

Citește și: Avantajele neștiute ale postului intermitent. Această metodă nu este doar despre slăbit! 

Halle Berry este adepta Dietei Ketogenice 

Dieta Ketogenică este un regim alimentar bogat în grăsimi sănătoase, moderat în proteine și foarte scăzut în carbohidrați. În timpul acestei diete, corpul trece la utilizarea carbohidraților ca sursă principală de energie, ceea ce duce la scădere nivelului de grăsime din corp. Halle Berry, Kourtney Kardashian și Alicia Vikander sunt adeptele acestui regim.

Studiile confirmă eficiența Dietei Ketogenice în ceea ce privește pierderea în greutate, fiind benefică și pentru persoanele diagnosticate cu diabet sau cu prediabet. Totuși, pe termen lung, se poate observa un nivel mai scăzut de energie cauzat de aportul scăzut de carbohidrați. 

Vezi și: De ce dieta Keto s-ar putea să nu funcționeze la femei și ce le-ar ajuta cu adevărat să slăbească? 

Ei urmează Dieta Paleo! 

Dieta Paleo presupune un consum ridicat de carne slabă, pește, fructe, legume, nuci și semințe și evitarea cerealelor, leguminoaselor, produselor lactate, alimentelor procesate și zaharurilor. Megan Fox, Matthew McConaughey și Gwyneth Paltrow au urmat-o.

Cercetările au arătat că dieta este eficientă pentru pierderea în greutate, fiind benefică și pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, însă trebuie urmată pe o perioadă limitată de timp. În caz contrar, ar putea cauza deficiențe nutriționale din cauza excluderii anumitor grupe alimentare. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg