„Mă dezbrăca din priviri!” Aventura Jessicăi Simpson cu un actor foarte cunoscut

Frumoasa blondină a dezvăluit, zilele trecute, că și-a satisfăcut „fantezia din adolescență” atunci când a avut o relație cu un „actor foarte cunoscut”. Cine a fost el?

image

Vedeta a pus pe jar tot showbiz-ul american când a făcut mărturisiri explozive despre trecutul ei amoros, zilele trecute. Presa de scandal atât a așteptat ca să și dea ghes presupunerilor de tot felul. Cine a fost amantul Jessicăi și era el cumva implicat într-o altă idilă?

PageSix a ținut să precizeze că, având în vedere spusele câmtăreței de 42 de ani, cel mai probabil despre Mark Wahlberg pare să fie vorba. Simpson susține că l-a întâlnit, pentru prima dată, pe bărbatul cel misterios în 2001, la ceremonia MTV Video Music Awards, când era despărțită temporar de cel care i-a devenit ulterior soț, Nick Lachey.

„Mă dezbrăca din priviri!”, a ținut să spună blondina despre bărbatul a cărui identitate a păstrat-o secretă. Totuși, cântăreața n-a putut să nu ofere câteva detalii despre acesta. Se pare că starul hollywoodian purta jeanși și un tricou, indiciu care ne duce cu gândul la Wahlberg, care, ca să vezi „coincidență”!, purta chiar tricou și jeanși la acel eveniment.

Alți posibili iubiți ai Jessicăi, care au participat, evident, la eveniment, au fost Will Smith, Will Ferrell, Andy Dick, Christopher Walken, Jamie Foxx și Johnny Knoxville. O altă informație de preț, oferită de Simpson, este că acel actor anonim îl cunoștea pe antrenorul ei, iar Marc (51) este faimos pentru pasiunea lui pentru mișcare, fiind nelipsit de la sala de sport.

Mai mult, un alt posibil motiv pentru care Marc trebuie să fi fost „fantezia” cântăreței este faptul că Wahlberg era deja faimos în 2001 și, astfel, ar fi putut fi în visele frumoase ale Jessicăi în adolescența ei. Înainte de-a da lovitura la Hollywood, Marc a avut succes în muzică, a fost rapper în Funky Bunch și, mai mult de-atât, și-a etalat imaginea sexy în campania de lenjerie intimă de la Calvin Klein, în 1992. Iar, patru ani mai târziu, i-a dat replica lui Reese Witherspoon în thriller-ul „Fear.”

Simpson a dezvăluit că s-a întâlnit încă o dată cu „actorul foarte cunoscut” în 2006, la hotelul Beverly Hills, când acesta se pregătea să participe la alt eveniment de decernare de premii. „Mi-a trimis mesaje tot evenimentul”, a povestit cea care și-a dat seama atunci că actorul respectiv nu era singur. „La scurt timp după aceea, am văzut o fotografie cu el, pe covorul roșu, împreună cu ea. Nu aș fi vrut sub nicio formă să devin acea femeie care desparte un cuplu!”, a ținut să explice blondina.

image

Wahlberg, care juca, în acel an, în „The Departed” regizat de Martin Scorcese, a participat la Globurile de Aur cu cea care-i este acum soție, Rhea Durham, care mai era și gravidă la acea vreme. Wahlberg — care s-a însurat cu Durham în 2009 — a mai apărut și pe covorul roșu de la Emmy, tot cu Durham, anul care a urmat, când Rhea nu era însărcinată.

Simpson a declarat că actorul respectiv a convins-o că relația lui de-atunci se terminase, motiv pentru care blondina a continuat idila cu el, vizitându-l chiar și pe platorurile de filmare. Relația lor s-a încheiat în momentul în care Jessica a început să se simtă „ca o prostituată”, fiind chemată doar „pentru a face sex” cu celebritatea de primă mână.

„Nu mi-a păsat că fantezia mea din adolescență devenise realitate, n-a fost o situație de care să fiu mândră”, a conchis Simpson.

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg