Au dat muzica pe actorie !

1 52530 original jpg jpeg

O sumedenie de vedete pe care le admirăm astăzi pe marile ecrane au apărut adesea pe scenă, în faţa publicului, uzând de cel mai mare atu al lor: vocea suavă. Marea majoritate nu s-au mai întors la sesiunile muzicale care i-au făcut faimoşi. Dar să-i cunoaştem mai bine pe cântăreţii sub acoperire de la Hollywood...

Will Smith, rapper în anii ‘80

Avea 16 ani când l-a întâlnit pe Jeff Townes,un DJ aspirant,cu care a pus bazele unui duet de senzaţie,DJ Jazzy Jeff &The Fresh Prince. Pentru o carieră în muzică alături de Jeff,Will a renunţat la o bursă la prestigiosul institut de tehnologie MIT.

Şi n-a greşit deloc,din moment ce,vreme de un deceniu,cei doi rapperi au ajuns la vânzări de discuri de platină şi la a juca în propriul serial de comedie,„The Fresh Prince of Bel-Air”. Jeff şi Will au încheiat colaborarea în 1997,când Smith şi-a lansat primul album solo,„Big Willie Style”,la scurt timp de la apariţia acestuia în franciza „Bărbaţi în negru” (care i-a deschis drumul spre actorie).

Jennifer Lopez, dansatoarea din filme

Vedeta latino,născută şi crescută în Bronx,New York,era pasionată de mică de dans,iar peste ani,a ajuns să aibă apariţii în emisiuni de profil şi colaborări cu artişti mari (chiar a apărut într-un videoclip al lui Janet Jackson,spre exemplu).

simeon stalpnicul png

De la dans la muzică a fost un singur pas,Jennifer (cunoscută,graţie melodiilor sale,şi drept „Jenny from the Block” ori „J.Lo”) ajungând unul dintre cei mai de succes artişti pop ai anilor 2000. Încetul cu încetul,a făcut tranziţia spre filme (a se citi comedii romantice uşurele),câştigând şi 10 milioane de dolari pe peliculă.

Madonna, cea mai bogată artistă

Deşi topurile îi consacră supremaţia financiară peste tagma cântăreţilor,Regina Pop ar putea lejer primi un al doilea titlu şi în domeniul conex,actoria. Asta pentru că,dacă şi-ar dori,Madge ar putea aduce bani de-acasă pentru a face un film (sau două,trei...).

simeon stalpnicul png

În 1985,Madonna a apărut în pelicula „Căutând-o pe Susan”,iar la aproape zece ani distanţă în „Evita”,pentru care a şi câştigat un Glob de Aur. Nu toate rolurile ei au fost însă de Oscar. A primit şi Zmeura de Aur,trofeul la polul opus,pentru apariţiile din „Naufragiaţi” ori episodul din seria Bond intitulat „Să nu mori azi”.

Justin Timberlake,un Michael Jackson de Oscar

JT a devenit cunoscut prin asociere cu trupa ‘Nsync şi cu Britney Spears,fosta lui iubită şi colegă de club de minivedete (Mickey Mouse Club).

simeon stalpnicul png

După ce Brit l-a înşelat (iar Justin s-a răzbunat cu o serie de hituri de locul 1 în topuri),cântăreţul a ajuns să câştige vreo şase Premii Grammy şi să joace în filme precum „Reţeaua de socializare” (povestea fondatorului Facebook,Mark Zucker­berg),„Profa rea, dar buuună” ori „Prietenie cu folos”.

Vanessa Paradis,mica vedetă de pe marele ecran

Fosta iubită a lui Johnny Depp a început să cânte la 8 ani şi chiar a apărut într-un reality-show pentru tinerele talente.

simeon stalpnicul png

Şase ani mai târziu,când de-abia îşi făcuse buletinul,spărgea topurile cu hitul „Joe Le Taxi”. Din dragoste pentru muzică,Vanessa a renunţat la şcoală,s-a mutat în Statele Unite,a învăţat engleză şi... a început o poveste de dragoste cu Lenny Kravitz. În aprilie 1994,a apărut în primul film,„Èlisa”,apoi în pelicule cu Jean Reno,Jeanne Moreau,Alain Delon şi Jean-Paul Belmondo.Recente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg