Au purtat ochelari! Brad Pitt nu-şi mai vedea prietenii pe stradă, Nicole Kidman aproape orbise

2 brad pitt glasses shutterstock jpg jpeg

Mulţi se gândesc la vedete ca la oameni care obţin cele mai bune lucruri. Totuşi, viaţa starurilor nu este întotdeauna atât de minunată pe cât s-ar crede. Pot suferi de aceleaşi afecţiuni ca oricine şi pot avea inclusiv probleme oculare. În ultimii ani, multe au uitat de ochelari şi lentile de contact cu ajutorul unei intervenţii la care au recurs.

Starurile de pe covorul roşu, bătrâni şi tineri cu o vedere slabă au dorit să scape de ochelarii inestetici şi de corvoada lentilelor oculare şi au apelat la o operaţie cu laser. Acest tip de intervenţie chirurgicală modifică forma corneei şi remediază erorile de refracţie care provoacă miopie, hipermetropie şi astigmatism. Operaţia cu laser remodelează corneea şi îmbunătăţeşte acuitatea vizuală, dar nu este lipsită de riscuri. Unele vedete n-au obţinut rezultate bune după ce au fost supuse intervenţiei chirurgicale, iar altele şi-au luat rămas bun de la ochelari.

Brad Pitt nu-şi vedea prietenii pe stradă

Unul dintre motivele pentru care Brad Pitt a recurs la operaţia laser a fost acela că nu reuşea să-i vadă pe prietenii şi fanii care îl salutau pe stradă, ceea ce-i atrăgea multe antipatii. În anul 2010, a renunţat la ochelari cu ajutorul acestei intervenţii.

Nicole Kidman era aproape oarbă

Potrivit actriţei australiene, vederea ei s-a deteriorat atât de mult de-a lungul anilor, încât ajunsese aproape oarbă. În cele din urmă, confruntată cu perspectiva de a fi nevoită să-şi citească discursul de acceptare la un premiu al Academiei, a făcut o operaţie cu laser. „Nu-mi vine să cred că am petrecut atâţia ani cu vederea înceţoşată, dar cred că asta coincide cu modul în care mă simţeam în acel moment. Acum pot să văd dacă oamenii mă urmăresc şi pot zâmbi chiar înapoi dacă cineva face semn cu mâna‟, a declarat actriţa.

Citeşte şi Ce este glaucomul? Boala care te poate duce la orbire dacă n-o tratezi la timp

Cindy Crawford, fericită ca poate conduce fără ochelari  

În trecut, supermodelul care a furat inima lui Richard Gere şi a readus la modă aluniţele faciale, spune că a avut întotdeauna o problemă cu lentilele de contact. Straturile de machiaj profesional pe care a trebuit să le poarte toată ziua i-au pătruns în ochi în timp ce căuta lentilele şi făcea imposibile şedinţele foto, până când în cele din urmă a apelat a o operaţie cu laser. „Procedura a fost nedureroasă şi văd mult mai clar acum‟, a spus ea. „Este minunat să te trezeşti în mijlocul nopţii şi să poţi vedea ceasul deşteptător, să te uiţi la televizor, să pot conduce fără ochelari sau lentile de contact.‟

Citeşte şi Principalele cauze ale modificării vederii

Courtney Cox: „Operaţia a fost cel mai uşor lucru‟

Vedeta din serialul „Friends‟ s-a schimbat semnificativ, odată ce a acceptat o intervenţie chirurgicală cu laser, în anul 1999. „Nu mai trebuie să intru în panică când fac o prezentare, pentru că pot citi teleprompterul în loc să memorez totul. Operaţia a fost cel mai uşor lucru pe care l-am făcut vreodată‟, a mărturisti Cox.

FOTO: Shutterstock



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg