Augustin Viziru, declaraţie emoţionantă după ce a câştigat Ferma 2020. Cui a dedicat victoria

1 thumbnail augustin viziru fermierul anului jpg jpeg

După 13 săptămâni în care 18 fermieri au luptat cu propriile limite, Augustin Viziru a reuşit să câştige marea finală şi să obţină titlul de Fermierul Anului 2020, dar şi marele premiu de 50.000 de euro.

Andrei, Augustin, Elena şi Viviana au pornit cu gânduri mari şi cu dorinţa de a demonstra că îşi merită locul în finală şi că au ceea ce le trebuie pentru a pleca acasă cu trofeul. Fiecare probă le-a testat îndemânarea, forţa, atenţia la detalii şi puterea de a trece peste clipele în care totul părea prea greu!

Marea finală a condus topul audienţelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 8.7 puncte de rating şi 26.6% share faţă de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating şi 15.2% share.

Ocupanta locului 4 a fost Viviana Sposub, cea care a reuşit de-a lungul competiţiei să profite de fiecare şansă primită. Tristă, dar mulţumită, aceasta a declarat: ”Sunt fericită. Sunt mai puternică. Ferma schimbă destine”.

Fermierul pe care concurenţii au mizat încă din prima zi că poate ajunge în marea finală, Andrei Stoica, a încheiat competiţia pe locul 3. ”Când şansa nu e cu tine, nu e cu tine. V-am zis... nu am noroc. Aveam finala în faţa ochilor. A fost aventura vieţii mele”, a declarat Andrei la finalul unei probe în care a fost urmărit de ghinion.

Surpriza competiţiei, Elena Chiriac, cea care a reuşit să elimine, rând pe rând, şapte concurente a demonstrat că a meritat fiecare victorie şi a luptat până în ultima clipă, reuşind să obţină locul 2. ”Am avut foarte multe provocări. Au fost lecţii. A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”, a spus concurenta care s-a bucurat sincer pentru victoria aliatului ei.

Marele câştigător este Augustin Viziru, cel care a ştiut să profite la maximum de a doua şansă primită şi care a dedicat victoriei tatălui său care-l urmăreşte din cer! ”Am abordat cu totul altfel jocul şi singurul meu obiectiv a fost să-i dau educaţia fetiţei mele, să-i arăt că se poate să fii om bun şi să câştigi trofeul. Şi asta am făcut”. Acestea au fost cuvintele învingătorului la finalul unui drum dificil şi pavat cu multe obstacole.

Şi-au dorit. Au luptat. Şi-au depăşit fiecare limită de care erau conştienţi. Au muncit şi ne-au făcut să îi iubităm. A fost Ferma. Orăşeni vs Săteni. Un sezon în care provocările au apărut în prima zi şi s-au încheiat abia la finalul ultimei probe.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg