Actrița care a halucinat că va cuceri Hollywoodul, când era să moară de malaria

După liceu, și-a luat un an liber și a plecat să locuiască în Africa. Ceea ce a pățit acolo a adus-o în pragul morții!

image

În timpul emisiunii „The Tonight Show”, cu Jimmy Fallon, actrița australiană Rebel Wilson a dezvăluit că a fost în Africa și-a avut parte de o experiență… memorabilă. „La 19 ani, m-am dus să trăiesc în Africa și să lucrez la un proiect caritabil. Însă am făcut malaria!”, a ținut să spună vedeta.

„Eram în spital, halucinam și mi-am pierdut auzul din cauza pastilelor pe care mi le dădeau pentru malarie. Halucinam că eram o actriță și eram atât de bună, încât câștigasem Oscarul”, a adăugat Rebel.

„Era totul atât de real, vedeam toți actorii posibili și imposibili, am urcat pe scenă și am susținut un discurs de mulțumire pentru premiu”, a continuat actrița de comedie pe un ton la fel de amuzant.

„Toată lumea îmi spunea că malaria mi-a afectat creierul și că eu nu sunt Nicole Kidman, să mă uit puțin la mine și să-mi dau seama că halucinam, nu era nimic real și nici n-avea cum să mi se întâmple mie una ca asta”, a declarat Wilson.

„Aveam un singur prieten, pe Nick, care credea că eu puteam să devin actriță la un moment dat. Nimeni altcineva nu credea că era posibil așa ceva! Era atât de drăguț prietenul meu, încât mi-a oferit o stea cu numele meu gravat pe ea și mi-a spus că, atunci când voi avea camera mea de schimb, să-mi pun steaua pe ușă”, a dezvăluit Rebel Wilson.

image

„E nevoie de un singur om să creadă în tine! Uită-te la tine acum, la ce nivel ai ajuns!”, a ținut să-i dea replica moderatorul emisiunii. Actrița și-a revenit după ce s-a vindecat de malarie, cu toate că era cât pe ce să-și piardă viața la un moment dat, apoi, atunci când s-a întors în Australia, a dat exament la Facultatea de Teatru, dar a fost respinsă.

A ajuns să studieze Dreptul, dar n-a renunțat la visul ei din Africa – acela de-a deveni actriță – și a luat lecții de actorie, în paralel cu studiile universitare, care au dat roade la un moment dat.

foto - Shutterstock



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg