Actrița care a halucinat că va cuceri Hollywoodul, când era să moară de malaria

După liceu, și-a luat un an liber și a plecat să locuiască în Africa. Ceea ce a pățit acolo a adus-o în pragul morții!

image

În timpul emisiunii „The Tonight Show”, cu Jimmy Fallon, actrița australiană Rebel Wilson a dezvăluit că a fost în Africa și-a avut parte de o experiență… memorabilă. „La 19 ani, m-am dus să trăiesc în Africa și să lucrez la un proiect caritabil. Însă am făcut malaria!”, a ținut să spună vedeta.

„Eram în spital, halucinam și mi-am pierdut auzul din cauza pastilelor pe care mi le dădeau pentru malarie. Halucinam că eram o actriță și eram atât de bună, încât câștigasem Oscarul”, a adăugat Rebel.

„Era totul atât de real, vedeam toți actorii posibili și imposibili, am urcat pe scenă și am susținut un discurs de mulțumire pentru premiu”, a continuat actrița de comedie pe un ton la fel de amuzant.

„Toată lumea îmi spunea că malaria mi-a afectat creierul și că eu nu sunt Nicole Kidman, să mă uit puțin la mine și să-mi dau seama că halucinam, nu era nimic real și nici n-avea cum să mi se întâmple mie una ca asta”, a declarat Wilson.

„Aveam un singur prieten, pe Nick, care credea că eu puteam să devin actriță la un moment dat. Nimeni altcineva nu credea că era posibil așa ceva! Era atât de drăguț prietenul meu, încât mi-a oferit o stea cu numele meu gravat pe ea și mi-a spus că, atunci când voi avea camera mea de schimb, să-mi pun steaua pe ușă”, a dezvăluit Rebel Wilson.

image

„E nevoie de un singur om să creadă în tine! Uită-te la tine acum, la ce nivel ai ajuns!”, a ținut să-i dea replica moderatorul emisiunii. Actrița și-a revenit după ce s-a vindecat de malarie, cu toate că era cât pe ce să-și piardă viața la un moment dat, apoi, atunci când s-a întors în Australia, a dat exament la Facultatea de Teatru, dar a fost respinsă.

A ajuns să studieze Dreptul, dar n-a renunțat la visul ei din Africa – acela de-a deveni actriță – și a luat lecții de actorie, în paralel cu studiile universitare, care au dat roade la un moment dat.

foto - ShutterstockRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg