Shennen Doherty se pregătește de moarte. Ce măsuri a luat actrița bolnavă de cancer?

Vedeta din „Beverly Hills, 90210” se luptă cu cancerul în stadiu patru și, din cauza diagnosticului crunt, actrița ia niște măsuri… finale. Cum se pregătește să-și ia „Adio!” de la lume?

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg

În situația disperată în care trăiește, Shannen Doherty pare că se află în fața inevitabilului. Și, tocmai pentru că nu știe ce anume o așteptă, vrea să-i ușureze viața mamei sale, Rosa, cât mai mult posibil.

„Prioritatea mea de acum e mama”, a recunoscut vedeta într-un episod recent din podcastul ei, „Let’s Be Clear”. „Știu că o să-i fie greu dacă mor înainte ei!”, a continuat actrița.

„Și tocmai pentru că o să-i fie atât de greu, vreau ca anumite lucruri să îi fie mai ușoare. Nu vreau să aibă pe cap tot felul de chestii de care trebuie să se ocupe. Nu vreau să gestioneze patru depozite pline cu mobilă”, a continuat vedeta de 52 de ani să spună.

Doherty a dezvăluit că a început să treacă prin obiectele pe care le deține și să decidă ce donează și ce vinde din ele. E vorba despre piesele pe care le-a colecționat în ultimii ani și de care vrea să se ocupe „în caz că ceva o să mi se întâmple”.

Actrița a declarat că a făcut recent o deplasare până în Tennessee, unde are o casă. Shannen a dezvăluit că a renunțat la visul de-a locui acolo și-a avea grijă de cai.

„Eram în Tennessee și împachetam de zor tot felul de lucruri. Mi-a fost extrem de greu să fac asta și toată experiența a fost emoțională, pentru că renunțam la visul meu de-a extinde casa pentru mine și mama mea”, a continuat vedeta pe un ton trist.

Shannen Doherty voia să construiască acolo un sanctuar pentru caii abandonați, bătrâni și bolnavi. „Acesta a fost un vis de-al meu…”, a spus ea printre lacrimi. „Împachetam și am început să plâng… Simțeam că renunțam la un vis și ce înseamnă asta pentru mine? Că renunțam la viață? Înseamnă că renunța la tot?... Mama era cum mine și îmi spunea să nu vând proprietatea. Mi-a spus că nu trebuie să fac asta, ci pot s-o păstrez…”, a conchis vedeta de la Hollywood.

Vedeta a avut o revelație cât timp s-a aflat acolo. „Încă pot să-mi îndeplinesc visul de-a ajuta cai. Pot participa la tot felul de proiecte care presupun salvarea cailor…”, a declarat ea. Dar renovarea casei ar presupune un efort financiar pentru actrița aflată la capătul puterilor. Simplul fapt că scapă de proprietate și de alte lucruri reprezintă „o tranziție mai ușoară” pentru familia ei, când ea nu va mai fi printre noi.

„Așa pot să călătoresc mai mult, pentru că fac rost de bani, vând chestii. Astfel, voi putea să-mi construiesc noi amintiri cu oamenii la care țin. Ajung s-o iau pe mama în vacanțe și n-o să fiu nevoită să intru în moștenirea mea, pentru că vreau ca toată lumea să beneficieze de partea lui odată ce eu n-o să mai fiu…”, a conchis actrița.

foto - Shutterstock



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg