Kristen Stewart și logodnica ei și-au înghețat ovulele. Pe când un copil?

Nominalizata la Oscar și logodnica ei, Dylan Meyer, iau în calcul să devină mame la un moment dat. Actrița a vorbit, pentru prima dată, despre acest subiect delicat.

image

La 33 de ani, Kristen Stewart este fericită în relația pe care o are cu viitoarea ei soție de 36 de ani, alături de care se vede crescând copii, la un moment dat. Prezentă în podcastul „Not Skinny But Not Fat”, starul serialului „Twilight” a făcut dezvăluiri intime din viața sa.

Întrebată dacă își dorește copii, Kristen a răspuns cât se poate de rapid: „Da, probabil. Nu spun «Nu!». Adică sunt deschisă acestei perspective. Da, cu siguranță că sunt”, a dezvăluit aceasta. „Am făcut niște chestii enervante, cum ar fi înghețarea ovulelor și de-astea. Asta ca să avem posibilitatea de-a face copii, dacă ne vom hotărî asta... Suntem deschise perspectivei cu siguranță...”, a adăugat pe același ton plin de speranță.

Cele două femei și-au început relația în 2019, iar, în noiembrie 2021, și-a anunțat logodna. În ceea ce privește nunta, actrița de la Hollywood i-a povestit gazdei podcastului, Amandei Hirsch, următoarele: „Suntem amândouă niște persoane foarte relaxate, fără pretenții exagerate. Și am ajuns să facem toată treaba asta tradițională în care ne-am spus: «Mărită-te cu mine!», «Ba tu mărită-te cu mine!»”, a explicat vedeta.

image

„Apoi nu am planificat nicio nuntă, dar vom face asta. Planul nostru nu e deloc strict, iar asta ni se potrivește de minune, se va întâmpla după ce-mi fac eu primul meu film”, a continuat să povestească actrița care plănuiește să-și facă dubutul regizoral în viitor, adaptând pentru marele ecran autobiografia Lidiei Yuknavitch, denumită „The Chronology of Water”. „Așa că trebuie să fac asta înainte de-a ajunge la altar”.

image

În ceea ce privește maternitatea, ea este, cel mai probabil, luată în calcul după ce actrița și scenarista își vor uni destinele în fața invitaților lor la ceremonia nupțială. Înainte de-a avea partenere femei, Kristen a avut relații amoroase cu bărbați, însă vedeta a făcut marea schimbare în urmă cu câțiva ani.

foto - Shutterstock, InstagramRecente

Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg
Eclipsa de soare jpg
Kim Kardashian reclamă Instagram jpg