Kristen Stewart și logodnica ei și-au înghețat ovulele. Pe când un copil?

Nominalizata la Oscar și logodnica ei, Dylan Meyer, iau în calcul să devină mame la un moment dat. Actrița a vorbit, pentru prima dată, despre acest subiect delicat.

image

La 33 de ani, Kristen Stewart este fericită în relația pe care o are cu viitoarea ei soție de 36 de ani, alături de care se vede crescând copii, la un moment dat. Prezentă în podcastul „Not Skinny But Not Fat”, starul serialului „Twilight” a făcut dezvăluiri intime din viața sa.

Întrebată dacă își dorește copii, Kristen a răspuns cât se poate de rapid: „Da, probabil. Nu spun «Nu!». Adică sunt deschisă acestei perspective. Da, cu siguranță că sunt”, a dezvăluit aceasta. „Am făcut niște chestii enervante, cum ar fi înghețarea ovulelor și de-astea. Asta ca să avem posibilitatea de-a face copii, dacă ne vom hotărî asta... Suntem deschise perspectivei cu siguranță...”, a adăugat pe același ton plin de speranță.

Cele două femei și-au început relația în 2019, iar, în noiembrie 2021, și-a anunțat logodna. În ceea ce privește nunta, actrița de la Hollywood i-a povestit gazdei podcastului, Amandei Hirsch, următoarele: „Suntem amândouă niște persoane foarte relaxate, fără pretenții exagerate. Și am ajuns să facem toată treaba asta tradițională în care ne-am spus: «Mărită-te cu mine!», «Ba tu mărită-te cu mine!»”, a explicat vedeta.

image

„Apoi nu am planificat nicio nuntă, dar vom face asta. Planul nostru nu e deloc strict, iar asta ni se potrivește de minune, se va întâmpla după ce-mi fac eu primul meu film”, a continuat să povestească actrița care plănuiește să-și facă dubutul regizoral în viitor, adaptând pentru marele ecran autobiografia Lidiei Yuknavitch, denumită „The Chronology of Water”. „Așa că trebuie să fac asta înainte de-a ajunge la altar”.

image

În ceea ce privește maternitatea, ea este, cel mai probabil, luată în calcul după ce actrița și scenarista își vor uni destinele în fața invitaților lor la ceremonia nupțială. Înainte de-a avea partenere femei, Kristen a avut relații amoroase cu bărbați, însă vedeta a făcut marea schimbare în urmă cu câțiva ani.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg